Mančestrā un Barselonā mājiniekiem uzvarēt neizdodas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā otrdienas vakarā Mančestrā un Barselonā tika aizvadītas ceturtdaļfināla pirmās spēles. 

Anglijas premjerlīgas čempioni «Manchester United» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar pašreizējiem Čempionu līgas trofejas īpašniekiem Minhenes «Bayern».

Pirmajā puslaikā «Bayern» komandai bija milzīgs pārsvars bumbas kontrolē un puslaika vidū viesi radīja divas teicamas vārtu gūšanas izdevības. Taču pēc Arjēna Robena sitiena vārtu tālajā stūrī glāba «Manchester United» vārtsargs Dāvids de Hea, bet pēc bīstama centrējuma pirmais pie bumbas bija Nemanja Vidičs. Tomēr reālākā iespēja izcelties bija mājiniekiem, taču Denija Velbeka viltību izgājienā viens pret vienu atšifrēja «Bayern» vārtsargs Manuels Noiers.

Otrā puslaika sākumā Vācijas čempioni saglabā pārsvaru, tomēr 58. minūtē pēc stūra sitiena neviena nepieskatīts mājiniekus vadībā izvirzīja Vidičs. Aizritēja vien deviņas minūtes un «Bayern» panāca neizšķirtu, soda laukumā precīzu sitienu izdarot Bastiānam Švainštaigeram. Mača turpinājumā tuvāk vārtu guvumam bija Minhenes klubs, tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Jāpiebilst, ka pēdējā minūtē otro dzelteno kartīti nopelnīja Švainštaigers, tādējādi tiekot noraidīts no laukuma, turklāt viņam būs jāizlaiž atbildes spēle.

Tikmēr «FC Barcelona» futbolisti divu Spānijas klubu duelī savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Madrides «Atletico».

Spēles pirmajās 45 minūtēs nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, bet mača 56. minūtē Madrides klubu vadībā izvirzīja brazīliešu uzbrucējs Djegu. Tomēr 71. minūtē «Barcelona» atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo, kad pēc lieliskas Andresa Injestas piespēles izcēlās Neimars.

Abu minēto ceturtdaļfinālu atbildes spēles risināsies nākamo trešdien, 9. aprīlī attiecīgi Minhenē un Madridē.

Vēl divas ceturtdaļfināla pirmās spēles tiks aizvadītas trešdienas vakarā, kad Madrides «Real» uzņems Dortmundes «Borussia», bet «Paris Saint-Germain» savā laukumā tiksies ar Londonas «Chelsea».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu