«Manchester United» gūst astoņus vārtus pret «Arsenal»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Graujošu uzvaru Anglijas premjerlīgas čempionāta spēlē svētdien izcīnīja pagājušās sezonas čempionvienība «Manchester United», kas ar 8:2 (3:1) savā laukumā sagrāva sezonu ļoti neveiksmīgi uzsākušo Londonas «Arsenal» komandu.

Pirmos trīs vārtus mājinieki guva pirmajā puslaikā, bet nākamās trīs reizes precīzi sita laika posmā no 64. minūtes.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Veins Rūnijs, divreiz precīzs bija Ešlijs Jangs, kura pirmie vārti tika gūti pēc skaista tālsitiena, bet pa reizei precīzi sita Denijs Velbeks, Nani un Parks Džisuns. «Arsenal» komandā ar vārtu guvumiem izcēlās Teo Volkots un Robins van Pērsijs.

Citā mačā ar četriem precīziem sitieniem atzīmējās bosniešu zvaigzne Edins Džeko, palīdzot ambiciozajai «Manchester City» komandai ar 5:1 (2:0) izbraukumā sagraut «Tottenham Hotspur».

Tāpat vienus vārtus guva cits «Manchester City» komandas starpsezonu ieguvums, argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero, bet «Tottenham Hotspur» komandā ar goda vārtiem izcēlās Jons Kabuls.

Vēl svētdien «Newcastle United» ar 2:1 (0:0) pieveica Londonas «Fulham» komandu, bet «Stoke City» ar 1:0 (0:0) pieveica «West Bromwich Albion».

Premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pēc trim kārtām tagad līderpozīcijā ir abas Mančestras komandas «Manchester United» un «Manchester City», kas izcīnījušas pa deviņiem punktiem, bet pa septiņiem punktiem ir «Liverpool FC», «Chelsea», «Wolverhampton Wanderers» un «Newcastle United» komandām.

Tikmēr no «Arsenal» un «Tottenham Hotspur» komandām, kas arī ir ar augstām ambīcijām, vienu punktu izcīnījusi tikai «Arsenal», bet «Tottenham Hotspur» zaudējusi abās līdz šim aizvadītajās cīņās. Tās ieņem attiecīgi 17. un pēdējo, 20. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu