«Manchester United» pirmā uzvara, Rūnijs gūst traumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas čempionāta jaunās sezonas otrās kārtas spēlē sestdienas vakarā uzvaru izcīnīja «Manchester United» futbolisti, kas savā laukumā ar 3:2 (3:1) pieveica Londonas «Fulham» komandu.

Cīņas rezultātu jau 3. minūtē atklāja viesi, kad precīzi sita Damjēns Dafs, bet septiņas minūtes vēlāk Robins van Pērsijs panāca neizšķirtu. Šie van Pērsijam, kurš «Manchester United» pievienojās šovasar, bija pirmie vārti jaunā kluba sastāvā.

Izšķirošo pārsvaru laukuma saimnieki ieguva pirmā puslaika izskaņā, kad pa vieniem vārtiem sešu minūšu laikā guva japānis Šindzi Kagava un brazīlietis Rafaels, panākot 3:1 «Manchester United» komandas labā. Arī Kagava guva savus pirmos vārtus Mančestras kluba sastāvā.

Kaut 64. minūtē Mančestras komandas aizsargs Nemanja Vidičs bumbu raidīja savos vārtos, tas nepalīdzēja «Fulham» futbolistiem atspēlēties.

Neskatoties uz uzvaru, «Manchester United» cieta arī zaudējumu sastāvā, jo neilgi pirms mača beigām kājas traumu guva uzbrucējs Veins Rūnijs. Tiek ziņots, ka Rūnijs no ierindas izkritis uz vismaz četrām nedēļām.

Citā spēlē sestdien pie panākuma tika arī pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīra uzvarētāja Londonas «Chelsea», kas savā laukumā ar 2:0 (2:0) pārspēja «Newcastle United».

Šajā mačā laukuma saimnieki abus vārtus guva jau pirmajā puslaikā, kad precīzi sita Fernando Torress un jaunais beļģis Edens Azārs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Kā ziņots, Latvijas futbolista Kaspara Gorkša pārstāvētās «Reading» komandas sestdien paredzētā premjerlīgas čempionāta spēle pret «Sunderland» tika atcelta.

Mačam sestdien bija jānotiek Sanderlendā, taču spēcīgā lietus dēļ laukuma stāvoklis nebija piemērots tam, lai futbolisti varētu aizvadīt spēli. Laukuma stāvokli novērtēja arī abu komandu galvenie treneri, kuri kopā ar mača galveno tiesnesi pieņēma lēmumu atcelt cīņu.

Pagaidām nav zināms, uz kuru datumu pārcelta šī spēle.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu