Mani nervi ir čupā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: scanpix/REUTERS

Sveiki! Man nervi ir čupā. Ārā vairs vispār neeju jau kādu gadu, jo mani grib sist. Stāstot to mammai, tas viņai ir, teiksim tā, galīgi vienalga. Man tas ir apnicis, draugiem arī atrodu visādas atrunas. Es tagad dzīvoju dzīvi, ko nemaz negribu. Un psiholoģiski to nespēju vairs izturēt.
Izmisusī Lindiņa

Sveika! Īsti nekļuva skaidrs, kur tad īsti slēpjas tava problēma — sliktās attiecībās ar jauniešiem pagalmā? Ja viņi tev nepatīk, nav taču tavs pienākums iet ārā un riskēt ar strīdiem. Ja jūti, ka dzīvo ne tā, kā pati vēlētos, vispirms izvirzi mērķus, ko gribi īstenot. Kaut vai uzraksti uz papīra dažas lietas, kuras tu noteikti gribētu. Bet centies būt konkrēta, nederēs, ja uzrakstīsi kaut ko «gribu būt laimīga» stilā. Un tad domā, kā to sasniegt. Kas tev varētu palīdzēt? Atzīmē katra mazā mērķa sasniegšanu un pievieno savam sarakstam ko jaunu. Dzīve kļūs interesantāka, varbūt pat tieši tāda, par kādu tu pašlaik sapņo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu