Mans kolēģis ir mans mīļotais

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CVmarket

Katram cilvēkam piemīt vēlme mīlēt un būt mīlētam. Dzirdēti daudzi gadījumi, kad savs liktenis atrasts tieši darba vietā. Interneta personāla atlase kompānija CV Market ([s:19404]) ieskicē dienesta romāna plusus un mīnusus.

Bieži vien dienesta romāns nebeidzas ar kāzām, parasti notiek otrādi. Romantiskajām attiecībām darbā ir savas īpatnības. Pirmkārt, savu jūtu objektu redzat ļoti bieži. Otrkārt, jūsu attiecību liecinieki ir viss darba kolektīvs. Tāpēc viens no galvenajiem dienesta mīnusiem ir tas, ka to ir gandrīz neiespējami noslēpt no apkārtējiem. Ja pirmajā laikā tas izdosies, tad pēc tam visi noteikti uzzinās par jūsu attiecībām un sāk pārrunāt šo tēmu jums «aiz muguras».

Ne īpaši patīkami ir arī tas, ka jūsu romantiskās attiecības saistītas ar darba vietu. Sākumā tas netraucē, taču attiecībām attīstoties var rasties konflikti tieši darba jautājumu dēļ. Jūs satiekaties katru dienu, tāpēc nepagūstat noilgoties. Bez tam, priekšnieks diez vai būs priecīgs par to, ka pārāk daudz laika veltāt savām personīgajām attiecībām.

Bieži notiek, ka pēc dienesta romāna beigām kādam no iesaistītajiem jāiet prom no darba un tas ir lielākais mīnuss attiecībām darbā.

Starp dienesta romāna plusiem var minēt darba efektivitātes un rezultātu pieaugumu, jo katru rītu steidzaties uz darbu un nereti kavējaties tur ilgāk par noteikto darba laiku. Ja romantiskās attiecības darba vietā tomēr beidzas ar kāzām, tad šādas ģimenes ir stipras, taču labāk, ja kāds no pāra atradīs sev citu darbavietu.

CV Market veica darba meklētāju aptauju, kuras rezultāti liecina, ka lielākai daļai – 33% - nav bijis dienesta romāns, taču gandrīz tikpat - 31% aptaujāto - ir piedzīvojuši romantiskās attiecības darba vietā. Savukārt 6% aptaujāto pašlaik ir dienesta romāns.

Darba meklētāji labprāt dalījās pieredzē. Piemēram, Peļuks raksta: «Dienesta romāni ir lieliski - slepenas bučas,stress, ka tik kāds nepieķer un kaisle ir neaprakstāma. Tie darbam nekad netraucē, tikai uzlabo darba sparu».

IRE dalās negatīvajā pieredzē: «Mani tā dēļ atlaida no darba. Vadītāja jau sen bija uz šo vīrieti uzlikusi aci, diezgan ātri atkoda viņa attieksmi pret mani un pielika diezgan cūciskus pūliņus, lai no manis tikt vaļā. Kolektīvā biju jaunatnācēja, tā īsti dienesta romāna nemaz āri nebija, bija savstarpējas simpātijas, draudzība, izpalīdzība».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu