Maradona gatavs kails skriet pa Buenosairesas ielām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Argentīnas izlases galvenais treneris un kādreiz leģendārais futbolists Djego Maradona apņēmies kails skriet pa Buenosairesas ielām, ja viņa vadītā komanda triumfēs Pasaules kausā izcīņā.

«Ja mēs uzvarēsim Pasaules kausā, tad es kails apskriešu apkārt Obeliskam Buenosairesas centrā,» radiostacijas «FM Metro» ēterā paziņoja Maradona.

Argentīnas masu mediji ir pārliecināti, ka Maradona turēs savu solījumu, jo iepriekš viņš kails jau ir pozējis žurnālam «El Grafico».

Tāpat Maradona pastāstīja, kāpēc Argentīnas izlases lielākā zvaigzne Lionels Messi pirmdien nepiedalījās pārbaudes mačā, kurā Argentīna ar 5:0 sagrāva Kanādu.

«Messi ir neliela muskuļa trauma, tāpēc es nevēlējos riskēt. Svarīgi, lai Messi ideālā formā būtu 12. jūnijā, kad mums paredzēta pirmā spēle,» izteicās Maradona.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas no 11. jūnija līdz 11. jūlijam notiks DĀR, Argentīna spēlēs B apakšgrupā ar Nigēriju, Dienvidkoreju un Grieķiju. Pirmajā mačā Argentīna 12. jūnijā tiksies ar Nigēriju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu