Marijas Meili veidotā «Lindex» peldkostīmu kolekcija (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc veiksmīgās Viktorijas Silvstedas (Victoria Silvstedt) apakšveļas kolekcijas «Very Victoria Silvstedt», ko veidojusi Marija Meili, 2014. gada pavasarī Lindex izlaidīs Viktorijas peldkostīmu kolekciju. Marijas Meili veidoto peldkostīmu kolekciju gluži tāpat kā apakšveļas kolekciju, iedvesmojis Viktorijas spilgtais dzīvesstils un personība.

Viktoriju bieži fotografē pasaules skaistākajās pludmalēs, un viņa ļoti labi apzinās burvīgu peldkostīmu nozīmi.

«Kad neatrodos ceļā, vieta, kur mani atradīsiet visbiežāk, ir pludmale! Pludmale man ir gan atpūtas vieta, gan modes skates mēle. Man patīk ņemt līdzi vairākus bikini un pludmales kleitiņas, lai izskatītos moderni gan baseinā, gan kokteiļvakarā!» stāsta Viktorija Silvsteda.

Lindex peldkostīmu kolekcijā «Very Victoria Silvstedt» būs iekļauti 11 krāsaini bikini, kas uzburs vairāku Viktorijas iecienīto Monako, Ibizas, Marbeljas un Taiti pludmaļu vasaras noskaņu. Šajā dzīvespriecīgo un moderno peldkostīmu klāstā ar skaistām apdrukām, grezniem audumiem un žilbinošām detaļām katra sieviete atradīs sev tīkamu peldkostīmu.

lindex.com

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu