Marijas Naumovas studija sāk dalībnieku uzņemšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.marien-studio.lv

Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studija «MarieN Studio» ar 7. septembri atsāk nodarbības, portālu «Apollo» informēja Maija Trikule, studijas biroja vadītāja.

Studija jau piekto gadu piedāvā apmeklēt vokāla, mūsdienu dejas, hiphopa, sporta deju, klasiskā baleta, jogas un folkloras nodarbības. Jaunajā mācību gadā interesentiem piedāvā apgūt arī skatuves mākslu, krievu vokālu, mūzikas terapiju un angļu valodu dažādām vecuma grupām. Pieaugušie tiek aicināti mācīties salsu, mūsdienu deju un klasisko baletu.

Piesakieties uz nodarbībām pie pazīstamiem un profesionāliem pasniedzējiem — dziedātājas Lienes Šomases un Agneses Barones, Latvijas Mūzikas akadēmijas pasniedzējas Guntas Stades, kustību režisores Ingas Raudingas, mūsdienu deju speciālistes Annas Soboļevas, kā arī citiem lieliskiem pedagogiem!

Ja vēlaties piedalīties konkursos un dziedāt uz lielās skatuves, nenokavējiet — panākumus guvušās Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijas popgrupa «Rondino», «miniRONDINO», «HOP» un «miniPOP» izsludina jaunu dalībnieku uzņemšanu. Noklausīšanās notiks 17. septembrī plkst. 17.00 «MarieN Studio» telpās.

www.marien-studio.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu