Marta mēneša astroloģiskā prognoze (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JasonBrown2013, CC BY-NC 2.0

Mēneša horoskops:

  • AUNS Kopumā pozitīvs mēnesis, it sevišķi, ja pats noskaņosies uz panākumiem. Apkārtējie tieksies pēc tavas sabiedrības. Nav izslēgts, ka tu, jebkuru jautājumu risināšanā, ļoti lietpratīgi izmantosi savu šarmu un pievilcību. Brauciena uzsākšanai piemērotāks marta sākums, savukārt naudas lietas droši vari sākt kārot ap mēneša vidu. Ja nepieciešams risināt īpašuma, mantojuma lietas, tad zini, ka to labāk darīt pašā marta izskaņā. Kopumā centies būt atsaucīgāks attiecībās ar tuviniekiem, jo sevišķi atvasītēm. Dažiem Auna zīmes pārstāvjiem marta nogalē var rasties pamatota neapmierinātība ar darba vai sadzīves apstākļiem, tomēr ļoti aktīvai rīcībai šis nav piemērotākais brīdis! Der apzināties, ka mīlestība dziedēs visas kaites, uzlabos omu.
  • VĒRSIS Šis mēnesis var nest zināmas pārmaiņas privātajā jomā. Iespējams, būsi nedaudz vīlies esošajās attiecībās, līdz ar ko tieksieties pēc jaunām vēsmām. Arvien vairāk var pieaugt vēlme izzināt pasaules noslēpumus, pievērsīsies filozofiskām, ezotēriskām lietām. Nav izslēgts, mainīsies arī tava vērtību skala. Martā iespējami daudzi sadzīviski braucieni, interesanti kontakti. Tavas darba spējas pieaugs, kaut arī neatteiksies no atpūtas, izklaides, ja tādas parādīsies. Draugu pulkā lieliski paudīsi savas oratora, pedagoga dotības, kļūstot par neformālo līderi. Padosies darbošanās dažādās grupās, apvienībās. Mēneša nogalē būs grūtāk veltīt uzmanību karjerai, jo mājas rūpes liks par sevi manīt.
  • DVĪŅI Tev radīsies sajūta, ka visas problēmas ir atkāpušās un tu lieliski ar visu tiec galā. Tomēr visticamāk, ka šobrīd atrodies nelielā ilūziju varā, bet drīz vien atkal būs jānolaižas uz zemes. Tev noteikti nepieciešams kāds padomdevējs, kam ir praktiska dzīves uztvere, spēja rīkoties ar naudu. Nav izslēgts, ka labākas dzīves meklējumos nolemsi doties uz citu valsti, sevišķi, ja esi radošas profesijas pārstāvis. Atmosfēra mājās arī spēlēs lielu lomu lēmuma pieņemšanā. Mīlas lietās problēmu gan nebūs, tevi sajūsminās partnera maigums, uzmanība, rūpes. Kāda neprecētā daiļā dzimuma pārstāve var pat cerēt, ka viņas pielūdzējs tai piedāvās savu roku un sirdi. Marta izskaņā vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres.
  • VĒZIS Galvenie notikumi šomēnes risināsies personīgā dzīvē. Marta pirmā nedēļa var nest dažādus negaidītus likteņa pavērsienus. Iespējams, būsi nolēmis kaut ko kardināli mainīt karjeras vai privātā jomā, un tagad ievāksi informāciju, veidosi kontaktus un veiksi citus sagatavošanās darbus. Sākot no marta vidus, pirmajā vietā būs partnerattiecību tēma. Labs laiks atpūtas braucienam kopā ar mīļoto cilvēku. Kopumā šomēnes būsi sabiedrisks, viegli iekļausies kolektīvā. Sevišķi labvēlīgs laiks sevis pierādīšanai pēc 17. datuma. Šomēnes kāda draudzība atstās uz tevi ļoti labvēlīgu iespaidu. Nav izslēgts, tev uzradīsies garīgais skolotājs.
  • LAUVA Iespējams, radīsies neskaidrības ar darbu vai studijām saistītos jautājumos. Martā būsi viegli aizskarams, ātri uzliesmosi, tomēr centies savaldīties un neļauj nevienam sevi izprovocēt uz neadekvātu rīcību! Kāda daiļā dzimuma pārstāve beidzot dzirdēs ilgi gaidīto precību piedāvājumu no mīļotā cilvēka. Katrā ziņā mīlas jomā risināsies svarīgi notikumi. No darba brīvajā laikā, meklēsi iespējas pamācīties dzīves gudrības, tiksies ar domubiedriem. Tev nepatiks, ja kāds pārāk jauksies tavā dzīvē ar padomiem, tomēr tai pat laikā nepamanīsi, ka pats pamāci citus ik uz soļa. Sevišķi bērni var just tavu ietekmi, spiedienu, kaut gan tu to sauksi par rūpēm. Vēlams kļūt kaut nedaudz pielaidīgākam un saprotošākam.
  • JAUNAVA Tev patiesu prieku sagādās palīdzības sniegšana apkārtējiem. Nešķirosi vai tie radi, draugi vai sveši cilvēki, un, kā vien spēsi nāksi talkā ar padomu. Būsi patīkams sarunu biedrs, bez grūtībām iepatiksies arī pretējam dzimumam. Mīlas jomā, jo īpaši mēneša sākumā pavērsies lieliskas iespējas uzlabot esošās attiecības vai pat uzsākt jaunu romānu. Savukārt, marta otrajā pusē var rasties zināmi šķēršļi romantiskajā plānā. Varbūt pats nespēsi noformulēt savas vēlmes. Pievērs lielāku uzmanību savam izskatam. Varbūt nepieciešams pasportot, ievērot diētu. Ja esi nolēmis doties uz kādu kalnu kūrortu atpūsties, apdomā, kam tikmēr uzticēsi savas darba lietas. Biznesa zīmes pārstāvjiem daudzkārt šajā mēnesī var nākties saskarties ar naudas problēmām, risināt tieslietu jautājumus.
  • SVARI Marta mēnesis iezīmēsies ar vairākiem braucieniem vai cita veida saikni ar ārzemēm. Veiksies tiem, kuru darbs saistīts ar komandējumiem, ceļošanas jomu. Arī tirdzniecības un izklaides sfērā strādājošie var cerēt uz labu peļņu. Kopumā būsi, sabiedrisks, viegli iekarosi apkārtējo uzmanību. Sieviešu kārtas pārstāves var cerēt uz pārsteigumiem, uzmanības apliecinājumiem no stiprā dzimuma puses. Iespējams, risināsi ar mantojumu vai apdrošināšanu saistītus jautājumus. Mēneša vidū var krasi mainīties tavas intereses, varbūt pat pametīsi iesāktās lietas. Mēneša izskaņā var saasināties attiecības ar apkārtējiem. Sevišķi piesardzīgam jābūt saskarsmē ar augstākstāvošajiem. Marta nogalē tava mīlas dzīvē iespējamas pārmaiņas. Nav izslēgts, ka uzsāksi slepenas attiecības.
  • SKORPIONS Tu gribēsi izrauties no darbiem un pievērsties privātai dzīvei. Labs laiks, lai baudītu atvaļinājumu, atpūstos. Iespējams, kādu brīdi vēlēsies pabūt vienatnē, un tad atkal tevī atgriezīsies sabiedriskais gars. Mēneša sākumā iespējama romantiska iepazīšanās un arī marta beidzamās dienas paies zem mīlas zvaigznes. Nav izslēgts, ka savu nākamo otro pusīti sastapsi kādos kursos vai sērfojot internetā. Šomēnes ieteicams vairāk nodarboties ar radošām lietām. Dažiem zīmes pārstāvjiem var parādīties interese par ezoterisko dzīves pusi. Ja satiec netradicionālu uzskatu cilvēku, nevairies, bet mēģini iepazīt pasauli no cita skatu punkta. Mēneša nogalē būs jārisina ar pagātni saistīti notikumi. Ambiciozākie Skorpioni var pakāpties pa karjeras kāpnēm.
  • STRĒLNIEKS Martā aktuāli kļūs karjeras jautājumi, izaugsme. Tev padosies svešvalodas. Nekautrējies šo savu prasmi un citas zināšanas darīt zināmas plašākām masām, jo tas var nest jaunus darba piedāvājumus, pavērt tev plašākus apvāršņus. Izdosies arī dažādas, ar ārzemēm saistītas aktivitātes. Attiecības ar kādu tuvinieku var nedaudz nogurdināt, ja viņš tev sāks uzstādīt noteikumus. Rīkojies, kā uzskati par vajadzīgu, vienīgais nenonāc pretrunā ar savu sirdsapziņu. Toties darba kolektīvā tev izdosies noregulēt kādu saspringtu situāciju, par ko boss būs tev bezgala pateicīgs. Atliec ārsta apmeklējumus, diez vai šomēnes izdosies noskaidrot patieso diagnozi.
  • MEŽĀZIS Ar lielu entuziasmu raksies cauri papīru kalniem, tiksi galā ar jebkuru uzticēto pienākumu. Tomēr tai pat laikā tavs organisms būs uz izsīkuma robežas. Esi piesardzīgs, ar veselību nejoko! Noteikti par labu nāks masāžas, peldbaseina apmeklējums un vienkārši atpūta, vismaz brīvdienās. Nav izslēgts, ka aktīvākie zīmes pārstāvji pievērsīsies jaunam hobijam. Attiecībās ar mīļoto, svarīgi izteikt visu, ko tu domā un vēlies, pretējā gadījumā, otrs cilvēks var tevi pārprast. Mēneša nogalē iztiec bez kardinālām pārmaiņām, nepieņem lēmumus, par kuriem pats šaubies. Ja bērni vēlas iegādāties mājdzīvnieku, nesaki tūlīt - nē! Tavās rokās, pavisam negaidīti, var nonākt vērtīga informācija vai literatūra.
  • ŪDENSVĪRS Tev veiksies lietās, kurās nepieciešamas matemātiskas dotības, smalks aprēķins. Vari risināt finanšu un juridiskus jautājumus vai palīdzēt šajā ziņā kādam līdzgaitniekam. Kāds par katru cenu var gribēt iejaukties tavās darba lietās, patraucēt karjeras virzību. Esi gudrāks, netērē enerģiju strīdiem, atbildes gājieniem, bet droši turpini iesākto! Mēneša nogalē arvien biežāk apsvērsi domu par kādu braucienu. Varbūt tev tiks piedāvāts darbs ārzemēs vai pats vēlēsies doties ceļojumā. Atpūta un iespaidi noteikti tev nāks par labu. Bet, ja izlem palikt tepat, noteikti velti laiku sev – izklaidējies, tiecies ar draugiem, apmeklē sporta zāli.
  • ZIVIS Padosies publiska uzstāšanās, lai kā tu no tās vairītos un kautrētos atrasties auditorijas priekšā. Tu labi izskatīsies, nevainojami runāsi un visādā ziņā spēsi atstāt vēlamo iespaidu. Mīļotais cilvēks būs pret tevi uzmanīgs, rūpēsies, lai tev nekā netrūktu. Arī tu labprāt pavadītu vairāk laika viņa sabiedrībā, tomēr sapratīsi, ka šobrīd ir īstais brīdis veltīt sevi profesionālajai attīstībai. Kopumā mēnesis paies uz radoša viļņa un labā omā, ja vien vairāk domāsi par sevi. Vari iestāties kādos kursos, sevišķi ar dziedniecību, psiholoģiju, ezoteriku saistītos. Tevi vispār aizraus netradicionālas lietas. Satiksi kādu bērnības draugu, patiks kopā pakavēties atmiņās.
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu