Martā notiks «Baltijas auto nozares forums 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Autoparku vadības pakalpojumu sniedzējs «Sixt Leasing» sadarbībā ar «Dienas Bizness» konferences aicina auto nozares profesionāļus un uzņēmumu vadītājus uz otro «Baltijas auto nozares forumu 2012», «Apollo» informēja Elīna Junolainena.

Tā mērķis ir vienkopus pulcēt Baltijas auto nozares profesionāļus, autoparku vadītājus un dažādu nozaru uzņēmumu vadību, lai analizētu situāciju auto nozarē visās trīs Baltijas valstīs un uzklausītu Eiropas autoparku vadības speciālistu risinājumus efektīvas mobilitātes nodrošināšanai uzņēmumos. Forums notiks šī gada 22. martā «Radisson Blu Hotel Latvia».

«Šis būs jau otrais forums profesionāļiem, kuriem auto ir ne tikai personīgais pārvietošanās līdzeklis vai sirdslieta, bet arī svarīga biznesa sastāvdaļa. Pērn rīkojām forumu Latvijas profesionāļiem un, atsaucoties uz lielo interesi, šogad forumu organizējam Baltijas līmenī. Uzstāties un pieredzē dalīties esam aicinājuši gan Eiropas mēroga zvaigznes, gan Baltijā strādājošus autoparku vadības un auto nozares speciālistus, kuru zināšanas un pieredze sniegs jaunas idejas un ierosmes efektīvai mobilitātes nodrošināšanai visdažādāko nozaru uzņēmumiem. Īpaši gaidām Microsoft vecāko kategorijas vadītāju autoparku vadībā, kurš, pateicoties veiksmīgai vairāk nekā 9 000 automašīnu liela autoparka vadīšanai, 2010.gadā starptautiskās konferences Fleet Europe Forum ietvaros ieguva respektablo titulu «Gada labākais starptautiskais autoparku vadītājs»», tā Arnis Jaudzems, «Sixt» vadītājs Baltijas valstīs.

Šogad «Baltijas auto nozares forums» tiks veltīts tādām tēmām kā starptautiskā autoparku vadība, koplietošanas auto (car sharing), ekonomiskie un zaļie autoparki,  jaunākās auto tehnoloģijas un degvielas kvalitāte. Forums notiks trīs daļās: rīta praktisko prezentāciju sesija, konference par autoparku vadības tendencēm pasaulē un Baltijā un «Biznesa auto 2012» apbalvošana.

Forumā uzstāsies tādi starptautiski nozares procesionāļi kā Brūss Maklārens (MacLaren), Microsoft vecākais kategorijas vadītājs autoparku vadībā, Niko Gabriels (Gabriel), koplietošanas auto pakalpojumu sniedzēja DriveNow ģenerāldirektors, Sepo Mikonens (Mikkonen), Neste Oil partneris izpētē un tehnoloģijās, Jarmo Tuisks (Tuisk), Igaunijas Ekonomikas ministrijas Tehnoloģiju un inovācijas nodaļas vadītājs, kā arī Latvijā pazīstami auto nozares eksperti.

http://konferences.db.lv

Pērn pirmais autoparku vadības forums pulcēja vairāk nekā 150 Latvijas lielāko autoparku pārstāvjus, auto nozares profesionāļus  kā arī valsts un pašvaldību speciālistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu