Marta vidū izsolīs viesnīcu Siguldā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Marta vidū paredzēts izsolīt maksātnespējīgajai SIA «AB Resort Group» piederošu viesnīcu Siguldā, Turaidas ielā 6, liecina maksātnespējas administratora Egona Baltgaiļa paziņojums.

Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 13 942 kvadrātmetri un uz tā esošās apbūves - viesnīcas ar kopējo platību 1655,3 kvadrātmetri, ēdnīcas-bāra ar kopējo platību 829,6 kvadrātmetri, kluba ar kopējo platību 605,1 kvadrātmetrs, veikala-kioska ar kopējo platību 17,7 kvadrātmetri, tualetes ar kopējo platību 23 kvadrātmetri, garāžas ar kopējo platību 58,6 kvadrātmetri, kā arī inženiertehniskās komunikācijas un aprīkojuma, kas atrodas īpašumā un nesaraujami ar to saistīts.

Īpašuma hipotekārais kreditors ir apdrošināšanas sabiedrība «BTA Insurance Company».

Nekustamā īpašuma novērtējums ir 330 106,26 eiro. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība ir 198 063,75 eiro. Nekustamā īpašuma izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 18.martā plkst.15.30 Rīgā, Antonijas ielā 7-2.

Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita maksātnespējīgās SIA «AB Resort Group» norēķinu kontā AS «Citadele banka» 33 010,63 eiro.

Īpašums Turaidas ielā 6 - ēdnīca, viesnīca un klubs ar palīgēkām - pieder SIA «Gusto», kuras iepriekšējais nosaukums ir SIA «AB Resort Group», liecina Valsts vienotās datorizētās zemesgrāmatas informācija. Uzņēmumam jau 2010.gadā sākts maksātnespējas process.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu