Masaļskis: nenožēloju, ka aizgāju no Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Latvijas hokeja izlases un KHL kluba Hantimansijskas «Jugra» vārtsargs Edgars Masaļskis pastāstījis, kādēļ neizdevās pērn vasarā vienoties ar Rīgas «Dinamo» komandu.

Intervijā «Sporta Avīzei» vārtsargs saka: «Neatradām kopsaucēju par manu vērtību - uzskatīju, ka esmu vairāk vērts, nekā viņi uzskatīja, tāpēc gāju pats savu ceļu,» stāsta Masaļskis.

«Protams, vēlos spēlēt Rīgā un ceru, ka kādudien tas notiks. Tomēr ar tādu vērtēšanu, kāda bija pagājušajā gadā, arī nākamās sezonas sadarbība būtu neiespējama. Ar savu aģentu pagaidām neesmu par to runājis, jo nupat esmu atbraucis mājās. Jāsaliek viss pa plauktiņiem, un tad var domāt tālāk,» saka sportists.

Masaļskis atzīst, ka «Jugra» klubā viņam maksāja lielāku naudu nekā Rīgā. «Par cik vairāk viņi iedeva? Ievērojami vairāk. Cik vēlējos, par tik arī vienojāmies. Nenožēloju, ka aizgāju no Rīgas «Dinamo», atklāj vārtsargs, sakot, ka dzīvē vienmēr centies tiekties pēc augstākajiem sasniegumiem.

«Jā, Rīgas «Dinamo» arī spēlē KHL, Eiropas labākajā līgā, tomēr es vēlējos izmēģināt Krievijas klubā, jo tas ir jauns izaicinājums. Ja radīsies iespēja atgriezties Rīgas «Dinamo», to darīšu un būšu priecīgs, bet pagaidām man nav sajūtas, ka esmu pilnībā realizējis sapni par spēlēšanu Krievijā. Arī «Jugra» nav galamērķis, kurā domāju apstāties.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu