Māsām Kardašjanām nozagti simtiem tūkstoši dolāru (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Realitātes šovu zvaigznes Kortnija un Hloja Kardašjanas vērsušās policijā, apgalvojot, ka viņu mājā izdarītas zādzības, kas nodarījušas simtiem tūkstošu dolāru lielus zaudējumus.

Pirmdien, izvācot atlikušās mantas no tikko pārdotās mājas, Hloja atklāja, ka pazudušas dārglietas aptuveni 250 000 ASV dolāru (181 000 eiro) apmērā.

Mājā nav atrastas nekādas norādes par ielaušanos, un pēdējos mēnešos tajā uzturējies apkalpojošais personāls, vēsta laikraksts «Los Angeles Times».

Decembrī Kardašjana iesniedza šķiršanos no amerikāņu basketbolista Lamara Odoma. Vidusjūras stila villu, kurā viņi abi kādreiz dzīvoja, televīzijas personība pārdeva par nepilniem 5,5 miljoniem dolāru (četriem miljoniem eiro).

Slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka tikai pirms dažām nedēļām Kortnija esot policijai ziņojusi par zādzību. No viņas mājas pazuduši 50 000 dolāru (36 000 eiro) skaidrā naudā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu