Māsas, pašām nezinot, pusotru gadu dzīvo kopā ar brāļa līķi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Divas sievietes Japānā, pārvācoties uz jaunu dzīvesvietu, mājoklī nejauši atradušas sava brāļa mūmiju. Par vīrieti pusotru gadu nebija nekādu ziņu, taču sievietes nebija «pamanījušas, ka brālis miris pašu mājoklī.

Savdabīgais incidents noticis pilsētā Japānas ziemeļu daļā. Kā vēstī ārvalstu mediji, kopš 2010.gada 48 gadus vecais vīrietis praktiski nemaz nav kontaktējies ar saviem tuviniekiem, un pat nav sveicinājies ar savām māsām. Vīrietis laiku pavadījis viens savā istabā.

Sievietes stāstījušas, ka vienā brīdī vīrietis it kā pazudis – nav rādījies māsām acīs.

Māsas atklājušas, ka viņus visus ir apmierinājusi šāda situācija. «Mēs viens otram netraucējām, lai arī dzīvojām zem viena jumta. Mēs noteikti par viņu neko tā arī neuzzinātu, ja nepārvāktos uz jaunu mājokli,» sacījusi viena no sievietēm.

Vīrieša līķis atrasts vien brīdī, ka viena no māsām gājusi viņa istabā paņemt mantas.

«Es ļoti nobijos, ka mani vainos viņa nāvē, tāpēc izmetu līķa atliekas atkritumu tvertnē līdzās mājai,» atklājusi sieviete.

Līķi gan atrada atkritumu vedēji, kas par notikušo ziņoja policijai.

Policija jau paziņojusi, ka pēc sākotnējām ekspertīzēm secināts, ka vīrietis miris pirms pusotra gada, taču viņš nav gājis bojā vardarbīgā nāvē. Precīzs nāves iemesls vēl tiek skaidrots.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu