Māte Krievijā piecus gadus turējusi bērnus aiznaglotā istabā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rostovā pie Donas Krievijā likumsargi pārbauda kādu māti, kura piecus gadus turējusi dēlu un meitu aizmūrētā istabā, jo atvases traucējušas privātajai dzīvei.

Kā ziņo ārvalstu mediji, brīdī, kad sociālie darbinieki aizveda sešus gadus veco puiku nu viņa māsu, bērni nav pratuši runāt un staigājuši ar lielām grūtībām.

Tiek ziņots, ka uzreiz bijis skaidrs - bērniem neviens nav pievērsis uzmanību.

24 gadus vecā māte skaidrojusi, ka tā rīkojās, jo vēlējās sevi pasargāt no rūpēm. Vienu dienu sieviete vienkārši aiznaglojusi guļamistabas durvis un logus.

Māte savus bērnus barojusi vienu reizi dienā.

«Es mēģināju ietekmēt meitu. Centos viņu pierunāt mainīt attieksmi pret bērniem, taču viņa to nedzirdēja. Es redzēju, ka bērni cieš badu, lai gan vecākiem naudas grūtību nebija. Piedāvāju viņus vismaz pabarot, bet meita mani pat nelaida klāt,» stāstījusi bērnu vecmamma.

57 gadus vecā vecmamma bērnus baroja slepus, dodot pārtiku caur vēdlodziņu. Lai izglābtu bērnus, pensionāre informējusi sociālos dienestus.

Abi bērni ir bēdīgā stāvoklī un viņiem nepieciešama nopietna ārstēšana. Bērni tagad dzīvo pie vecmammas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu