Mātes dienā «Māmiņu Klubs» demonstrēs īstas dzemdības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

TV3 raidījumā «Māmiņu Klubā» 13.maijā, sāksies seriāls «Superbēbis» - skatītājiem būs iespēja sekot līdzi jaunās ģimenes gaitām sākot no bērniņa piedzimšanas brīža. «Superbēbis» TV ekrānos piedzims tieši Mātes dienā, 13.maijā, ūdensdzemdībās. Varēsim sekot līdzi, kā pavisam reāli notiek dzemdības un kā tas notiek ūdenī.

Superbēbīša Miķelīša māmiņa ir Elīna Auna – «Māmiņu Kluba» televīzijas raidījuma redaktore, savukārt tētis Agnis ir datorgrafikas speciālists, kas strādā poligrāfijas uzņēmumā. Viņu ģimenē jau aug 2 gadus vecais dēliņš Mārtiņš.

Jāatgādina, ka «Māmiņu klubs» bija pirmais, kas Latvijā TV pārraidīja dzemdības. Katru gadu TV raidījums atrod topošo vecāku ģimeni, kas ļauj sekot sava bērniņa gaidīšanai, dzemdībām un pirmajam dzīves gadam, sniedzot citiem vecākiem iespēju iepazīt labāko mātes un bērna veselības aprūpē, attīstības padomos un jauno ģimeņu dzīvesstilā.

Pērn «Superbēbja» projektā bija iespēja sekot līdzi Diānas Zandes meitai Alisei, tāpat savas dzemdības ļāvusi filmēt arī «Māmiņu Kluba» krievu raidījuma «Mamin Klub» (3+) vadītāja Jūlija Ekkerte. «Superbēbja» seriāls populārs ir arī Lietuvā, kur «Māmiņu Klubs» vērojams lietuviešu oriģinālraidījuma versijā. Arī Lietuvā tas bija pirmais gadījums,kad TV ekrānos pārraidītas reālas dzemdības.

«Tikko dzimuša bērniņa pirmie dzīves mirkļi ir neaizmirstamas un skaistas epizodes! Mēs ceram, ka šādi Mātes dienā daudzi cilvēki aizdomāsies, cik gan skaisti ir būt mammai un tētim un piedzīvot lielāko brīnumu dzīvē - bērna piedzimšanu.», atzīst raidījuma «Māmiņu Klubs» veidotāja Kristīne Virsnīte.

Raidījumu vada trīs bērnu māmiņa, aktrise Santa Didžus.

Raidījums ģimenēm par bērniem «Māmiņu Klubs» TV3. Skaties svētdienās 8.50 ar atkārtojumiem pirmdienās 10:00. Raidījumu «Māmiņu Klubs» ikviens var noskatīties arī internetā – «maminuklubs.lv» un «tv3play.lv».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu