Mātes sociālās saziņas vietnē ņirgājas par citu, viņuprāt,«neglītajiem» bērniem (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ņirgāšanās un citu pazemošana, kā izrādās, nav izplatīta parādība tikai pusaudžu vidū vien - sociālās saziņas vietnē «Facebook» vairākas mātes bija izveidojušas «interešu grupu», kuras dalībnieces no citu vecāku profiliem bez atļaujas nozaga bērnu fotogrāfijas, lai tās publicētu grupas profilā un par tām ņirgātos, vēsta telekanāls «Fox10» .

Sākotnēji šī interešu grupa, kas nu jau ir dzēsta, tika izveidota ar mērķi pārdot bērnu drēbes, taču pamazām tās veidotājas, no kurām daudzas pašas ir mātes, sāka ņirgāties par, viņuprāt, citu vecāku «neglītajiem bērniem».

Daudzas sociālās saziņas vietnes lietotājas ir šokā par briesmīgajiem komentāriem, kādus bija nācies lasīt šajā profilā.

Elēna Vīča no Fīniksas Arizonas štatā ASV, piemēram, ar šausmām atklāja, ka viņas divus gadus vecās meitiņas fotogrāfija ir ievietota šīs grupas profilā un salīdzināta ar kādu ne pārāk simpātisku animācijas filmas varoni.

Nelaimīgie vecāki bija mēģinājuši apturēt nekrietno sieviešu uzdarbošanos, lūdzot viņas pārstāt ņirgāties par viņu bērniem.

«Jūs ņirgājaties par manu meitu, kas ir garīgi atpalikusi. Kas tur tik smieklīgs?» rakstīja kāda izmisusi māte, no kuras profila bija nozagta fotogrāfija ar viņas meitu slimnīcā.

Viena no nekrietnajām sievietēm uz to atbildēja: «Šis ir «Facebook», nevis Salemas raganu prāva, šī ir brīva valsts un es smējos, jo bilde bija smieklīga. Paldies par komentāriem».

Daudzas no sievietēm, kas pašas ir mātes un internetā ņirgājušās par, viņuprāt, citu vecāku «neglītajiem bērniem», sevi aizstāv, apgalvojot, ka viņām ir tiesības uz «vārda brīvību».

Šobrīd vairums sieviešu no šīs grupas esot izdzēsušas savus «Facebook» profilus, taču aizvainotās apsmieto bērnu mātes ir apņēmušās atklāt šo sieviešu identitātes.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu