Mazā Latvijas autoceļu atlanta pirmizdevums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Karšu izdevniecība Jāņa sēta» ir sagatavojusi «Mazā Latvijas autoceļu atlanta» pirmizdevumu.

Atlanta pamatā ir autoceļu atjaunotā karte mērogā 1:200 000 no populārā «Latvijas autoceļu atlanta» pēdējā, trešā izdevuma. Aktualizēts ceļu tīkls, kā arī servisa un apskates objektu izvietojums. Doti 17 lielāko pilsētu pārskatu plāni un apdzīvoto vietu nosaukumu rādītājs. Atlantu papildina tematiskās, to skaitā jaunā administratīvā iedalījuma kartes.

Atlanta nelielais izmērs (14x24 cm) ļaus to ērti ievietot automašīnas cimdu nodalījumā, tas neaizņems daudz vietas, dodoties velobraucienā vai pārgājienā. Lietotāju ērtībai uz izdevuma vāku atlokiem ir izvietoti autoceļu kartes apzīmējumi un attālumu tabula starp Latvijas pilsētām.

«Mazais Latvijas autoceļu atlants» izdots ar mērķi gan informācijas, gan cenas ziņā aizpildīt nišu starp «Latvijas autoceļu karti» un «Latvijas autoceļu atlantu», piedāvājot karšu lietotājiem lielāku izvēles iespēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu