«Mazie smirdīgie kociņi» piedāvā savu pirmo videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MSK

Grupa «Mazie smirdīgie kociņi» piedāvā savu pirmo videoklipu «Dramatiskā gramatika».

Klipa režisors ir grupas «ilgdalībnieks» Simons, kas to veidojis kā diplomdarbu mākslas skolai. Simons ir pazīstams arī kā īsās spēlfilmas «Rītenis» līdzautors, kuras aktieri ir redzami arī «Mazo smirdīgo kociņu» klipā.

«Dramatiskā gramatika» skar vienu no tradicionālajām MSK tēmām, kas kā vadmotīvs skan cauri visai grupas daiļradei - prāta un ārprāta mūžīgā cīņa.

Šis ir grupas otrais «oficiālais» singls. Pirmais bija «Mīcītājiem», kurš tika «laists apgrozībā» 2006. gada Lieldienās. Par grupas neoficiālo singlu var uzskatīt Enija Maika remiksēto dziesmu «Čukurs», kas iekļauta arī radio NABA rotācijā.

«Dramatiskā gramatika» sagatavo klausītājus 18. novembrī paredzētajai grupas debijas albuma «Krā!!» iznākšanai izdevniecības «Tornis un laidnis» paspārnē. MSK dalībnieki apgalvo, ka albumā būs pieejamas visas galvenās grupas daiļrades tēmas - «Darbs. Dievs. Daba.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu