Mazs zēns gūst smagas traumas, izraisot mopēda un auto sadursmi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien Rēzeknes novadā mazs zēns guvis smagas traumas, izraisot mopēda un automašīnas sadursmi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Negadījums noticis ap plkst.20 autoceļa Malta-Kaunata 3.kilometrā.

2005.gadā dzimis zēns ar mopēdu izbrauca uz galvenā ceļa, nepalaižot garām braucošu automašīnu «Opel Astra Caravan», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis.

Pēc sadursmes mopēda vadītājs nogādāts slimnīcā ar smagām traumām.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 45 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 12 no tiem bija autovadītāji, 33 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu