«McDonald’s» pārdevēja bērnu komplektos likusi ne tikai rotaļlietas (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hildaaa., CC BY-ND 2.0

«McDonald’s» «Happy Meal» komplekti domāti ēstuves mazākajiem apmeklētājiem - bērniem. Tajos iekļauts burgers, kartupeļi frī, dzēriens un, protams, arī «rotaļlieta». Tieši šis vārds kādā Pitsburgas «McDonald's» filiālē kalpojis kā slepena parole, lai tiktu pie narkotikām, ziņo Savienoto Valstu mediji.

Pitsburgas policija trešdien aizturēja kādu ātrās ēdināšanas restorāna «McDonald’s» darbinieci, kura, dzirdot īpašo paroli, bērnu komplektam pievienoja arī narkotikas - heroīnu.

26 gadus vecā Šanaija D. narkotiku tirdzniecībai izmantojusi automašīnu piebraucamo lodziņu jeb tā dēvēto «Drive-In». Tas, kurš pasūtot bērnu komplektu, teica - es gribētu saņemt arī rotaļlietu, savā bērnu komplektā saņēma arī heroīnu, atklāja izmeklētāji.

Policija veiklo narkotiku tirgotāju atklāja pēc kāda ziņotāja informācijas. Likumsargu pārstāvis anonīmi devās pie lodziņa un pasūtīja sev «rotaļlietu», tad policija Šanaiju D. arī aizturējusi.

Viņa pati gan savu vainu neatzina, taču policija vienā no bērnu komplektiem atrada jau sagatavotas desmit heroīna paciņas, viņas kabatās tika atrastas vēl 50 narkotiku paciņas.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu