«McDonald’s» restorāna rekonstrukcijā Rīgā ieguldījis 365 000 latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McDonald’s

Piektdien, 1.jūnijā, durvis ver rekonstruētais «McDonald’s» restorāns Rīgā, Brīvības gatvē 434a. Restorānā ieguldīti vairāk nekā 365 000 latu, lai tam piešķirtu mūsdienīgāku dizainu un labiekārtotu apmeklētāju priekam. Šis ir pirmais «McDonald’s» restorāns Baltijā ar jauno «Lim Fresh» dizainu, kas veidots, lai radītu jautru un izteikti ērtu vidi, portālu «Apollo» informēja «McDonald’s» mārketinga direktore Baltijas valstīs Baiba Zaķe.

Baiba Zaķe, «McDonald’s» mārketinga direktore Baltijas valstīs: «Restorāns Juglā ir viens no «McDonald’s» pirmajiem restorāniem Latvijā – tas savas durvis apmeklētājiem vēra 1996.gadā. Apmeklētāju skaits šo gadu laikā ir tikai audzis un to apmeklē gan Juglas iedzīvotāji, gan tie, kuri dodas ārpus Rīgas vai Rīgas centra virzienā. «McDonald’s» restorāni visā pasaulē ir slaveni ar to, ka ir īpaši piemēroti ģimenēm, un jaunākie apmeklētāji ir iecienījuši viņiem izveidoto telpu «Birthday Party room». Pēc restorāna rekonstrukcijas dzimšanas dienu svinību rīkošanai paredzētā telpa ir kļuvusi vēl plašāka un krāsaināka. Priecājamies, ka klientiem varēsim piedāvāt unikālu apmeklējuma pieredzi Juglas restorānā ar jauno dizainu!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu