Mediji: Hjūstone mirusi no tāda paša «nāvējošā kokteiļa», kā Maikls Džeksons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Amerikāņu dziedātāja Vitnija Hjūstone mirusi no tāda paša alkohola un zāļu «kokteiļa», kāds izrādījās liktenīgs arī popmūzikas karalim Maiklam Džeksonam, raksta ārvalstu mediji.

Svētdien veiktajā Hjūstones līķa sekcijā tika secināts, ka viņa nav gājusi bojā vardarbīgā nāvē. Galējais sekcijas slēdziens tiks paziņots pēc 4 līdz 6 nedēļām, kad būs zināms toksikoloģiskās ekspertīzes slēdziens.

Izmeklēšana sliecas domāt, ka Hjūstone nomirusi un tikai tad ūdens nokļuvis viņas plaušās. Jau ziņots, ka dziedātājas plaušās tik atklāts ūdens, taču tā daudzums bija pārāk niecīgs, lai secinātu, ka dziedātāja aizrijusies pēc samaņas zuduma vai aizmiegot.

Mediji ziņo, ka viesnīcas istabiņā, kur notika traģēdija, atrastas sešas nomierinošā līdzekļa Xanax kastītes. Ja lietotas kopā ar alkoholu, šīs zāles iedarbojas nomierinoši, cilvēks var iemigt vai pat zaudēt samaņu. Ja šādam kokteilim pievieno citas zāles, tas var būt nāvējoši.

Medijiem zināmi jauni fakti par notikumiem neilgi pirms Hjūstones nāves

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu