Mediji: Pretterorisma operācijā atbrīvota lielākā daļa Slavjanskas (277)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas svētdien sāktajā pretterorisma operācijā jau ir atbrīvota lielākā daļa Doņeckas apgabala Slavjanskas pilsētas, pavēstīja interneta ziņu portāls «Novosti Donbassa».

«Lielākā daļa Slavjanskas ir atbrīvota no Krievijas specvienību pārstāvjiem,» ziņoja «Novosti Donbassa».

Tas arī ziņoja, ka separātistu radiosarunas tiek slāpētas ar Ukrainas himnu.

Portāls arī ziņoja, ka Doņeckas apgabala Krasnijļimanas pilsētā «vietējie iedzīvotāji ir padzinuši separātistus - teroristus ar Georgija lentēm uz piedurknēm».

Ukrainas iekšlietu ministrs Arsens Avakovs pirms tam paziņoja, ka Ukrainas Drošības dienesta (UDD) pretterorisma centra vadītās spēka operācijas gaitā Slavjanskā ir kritis UDD virsnieks un ievainoti vēl pieci Ukrainas spēka struktūru pārstāvji, tai skaitā UDD pretterorisma centra vadītājs. Avakovs sacīja, ka arī separātistu pusē ir «nenoskaidrots daudzums» kritušo un ievainoto.

Avakovs piebilda, ka UDD ir paziņojis par savu spēku pārgrupēšanu.

Slavjanskā bruņoti cilvēki maskēšanās tērpos sestdien ieņēma rajona milicijas nodaļu un UDD ēku, kā arī pacēla Krievijas karogu virs mērijas ēkas. 

Komentāri (277)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu