Meistardarbnīcā mācīs, kā no T-krekliem izveidot aksesuārus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Iedzīvinot labdarības veikala «Otrā Elpa» ideju - piešķirt vairs nevajadzīgām lietām jaunu veidolu - tirdzniecības centrā Domina Shopping notiks bezmaksas radošās meistardarbnīcas. Tajās ikvienam būs iespēja apgūt praktiskas iemaņas, kā no T-krekliem izveidot jaunus un modernus aksesuārus - šalles, rokassprādzes, kaklarotas, iepirkšanās somas un citus. Radošā meistardarbnīca notiks 25.janvārī, no plkst. 12:00 līdz 15:00 «Otrā Elpa» filiālē t/c Domina Shopping, informēja Eda Magone, tirdzniecības centra «Domina Shopping» mārketinga vadītāja.

«Apgūt jaunas iemaņas nekad nav par vēlu. Turklāt kopīga darbošanās priecē kā bērnus, tā pieaugušos. Tāpēc meistardarbnīcā aicināts piedalīties ikviens, līdzi ņemot T-kreklu, kuram ir laiks piešķirt «otru elpu». Savukārt par pārējiem materiāliem aksesuāru darināšanai būs parūpējies Otrās Elpas radošais kolektīvs. Kopīgiem spēkiem mums izdosies izveidot unikālas un pārsteidzošas lietas,» komentē labdarības veikala Otrā Elpa rokdarbniece un meistardarbnīcas vadītāja Aija Elliņa.

Turklāt labdarības veikala Otrā Elpa filiālē ikviena ir iespēj ziedot Rīgas patversmei, aprūpes centriem, mazturīgo biedrībām sev nevajadzīgas, taču vēl praktiski izmantojamas mantas. Savukārt daļai no ziedotāju mantām ar dizaineru palīdzību tiks piešķirta «otrā elpa» un tās kļūs par unikāliem aksesuāriem, dizaina priekšmetiem vai rotaļlietām. Labdarības veikala Otrā Elpa filiāle atrodas blakus kafejnīcai SALA un tā tirdzniecības centrā darbosies līdz pat 2.februārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu