Meistarklasē «Ūdens vēstījumi» analizēs Latvijas himnas ietekmi uz ūdeni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Dabas muzejs

12.oktobrī Rīgā, Latvijas Universitātes Lielajā aulā, notiks pasaulē pazīstamā Japānas pētnieka un ūdens kristālu fotogrāfiju autora doktora Masaru Emoto meistarklase «Ūdens vēstījumi», kurā tiks analizēta Latvijas himnas ietekme uz ūdeni un pētītas ūdens jaunāko tehnoloģiju izmantošanas iespējas Latvijā.

Par to informēja pasākuma organizatoru pārstāvis Kārlis Ošlejs.
Meistarklase sāksies plkst.18 un ilgs līdz plkst.22. Seminārs tiks tulkots gan latviešu, gan krievu valodā.

Meistarklases apmeklētāji varēs iegūt jaunāko informāciju par ūdens un cilvēka ķermeņa savstarpējo mijiedarbību, mūzikas ietekmi uz ūdeni, kā arī ūdens spēju saglabāt informāciju. Pasākuma dalībnieki varēs gan iegūt praktiskus padomus un vingrinājumus savai ikdienai, gan arī piedalīties diskusijā ar Emoto.

Veicot patstāvīgus pētījumus par ūdens slēptajām īpašībām, Emoto ir atklājis, ka ūdens ir saistīts ar individuālo un kolektīvo apziņu. Pateicoties šiem pētījumiem un atklājumiem, Emoto ieguvis lielu atzinību visā pasaulē.

Emoto ilgstošo pētījumu rezultāti pierāda, ka mūzika, vārdi, domas vai lūgšana spēj mainīt ūdens kristālu struktūru. Tātad ūdenim ir atmiņa.

Emoto dzimis 1943.gadā Japānā, Jokohamā. Absolvējis Jokohamas Municipālo universitāti humanitārajās zinātnēs. 1992.gadā ieguvis doktora grādu alternatīvajā medicīnā Šrilankas Starptautiskajā universitātē. Šobrīd vada Ūdens izpētes institūtu I.H.M. Tokijā un ir starptautiskā «Ūdens dzīvībai» fonda prezidents.

Latvijas iedzīvotājiem pētnieka vārds ir zināms no latviešu valodā izdotās grāmatas «Ūdens noslēpums», kā arī no filmas «Lielais ūdens noslēpums». Šī būs Emoto pirmā vizīte Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu