Meitenes par jautriem atgadījumiem seksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/amusingthailand/

Anna, (22 gadi)
Vienu reizi mēs ar draugu mīlējāmies uz palodzes. Izrādās, ka viss bija redzams arī no āra un pagalmā savācās krietns skatītāju pulks. Man pēc tam bija ļoti neērti. Savukārt citā reizē mēs aizrāvāmies viens ar otru virtuvē uz galda. Situācija bija kā vecā anekdotē par dakšu. Es cietos, cietos līdz draugs uzprasīja, kas par lietu. Tad atzinos, ka man dibenā ļoti duras dakša.

Jūlija, (20 gadi)
Es ar savu puisi un citiem draugiem atpūtos kādā vasarnīcā pie jūras. Pēc jauka vakara uz terases visi aizgāja uz savām istabām. Mēs knapi spējām ieiet pa savas istabiņas durvīm, kā sākām raut nost viens otram drēbes un metāmies nodarboties ar seksu. Nezinu, kā tas varēja notikt un no kāda materiāla vasarnīcā bija gatavotas sienas, bet vienā brīdī, kad pilnīgi kaili darījām to, atspiedušies pret sienu, tā iebruka un mēs iekritām draugu istabā uz grīdas. Viņi, protams, bija šokā, bet mēs smējāmies tā, ka parunāt nevarējām.

Viktorija, (35 gadi)
Mums ar vīru sanāca kuriozs viņa vecāku mājās. Kādā brīdī, kad visi bija izgājuši, mēs sākām ampelēties viens ar otru un devāmies uz istabu. Un te jau sākās joki: vīrs mani sagrāba un gribēja kopā iemesties gultā, bet pārrēķinājās un mēs abi kā no mātes miesām nākuši, pārkritām pāri gultai. Jāsaka, ka es sāpīgi sasitu galvu, bet tas mums netraucēja turpināt. Jau pēc brīža es atkal izvēlos no tās mazās sasodītās gultiņas un tieši tajā brīdī istabā ienāca mūsu mazā meitiņa ar vīra māsu. Man sagribējās palīst zem gultas, bet mazā metās mums klāt un gribēja rotaļāties. Labi, ka vīra māsa saprata situāciju un aizvilka mazo nebēdni prom. Toties mēs bijām tā sakautrējušies, ka visu atlikušo vakaru pavadījām tajā pašā gultā saģērbušies līdz ausīm, skatoties TV.

Liene, (32 gadi)
Nodarbojāmies ar seksu mašīnā, un es apmierināju savu draugu orāli. Jau esot pavisam tuvu finišam, viņš nolēma, ka mani jāpabrīdina, sakot: - Uzmanību!
Nebūtu labāk tā darījis, jo es iesmējos pilnā kaklā un nespēju vairs neko padarīt.

Zane, (23 gadi)
Atceros, reiz ar savu pirmo draugu pavisam jauniņi nolēmām, ka vajag izmēģināt, kā tas būtu mašīnā. Nekur pat netaisījāmies braukt, vienkārši pamīlēties. Puisis paņēma savas mammas mašīnas atslēgas un mēs ērti iekārtojāmies. Vienu vārdu sakot, pēc kāda laika atklājās sekojoša aina. No mašīnas loga kā karoga kāts izbāzta mana kāja, bet uz tās neiztrūkstoši kā karogs vējā plīvo manas bikšeles. Tieši šajā brīnišķīgajā brīdi garāžā ienāk mamma, izbrīnīta apklust, bet tad pēc dažām sekundēm, kas visiem mizanscēnā iesaistītajiem šķiet kā stunda, pasaka ģeniālu frāzi:
- Daini, es uztaisīju ēst, kad pabeigsi, tad uzsildiet un paēdiet ar Zani.
Pēc tam pagriezās un aizgāja. Lieki piebilst, ka mēs ar draugu gandrīz aizrijāmies no smiekliem, lai gan man vēl joprojām ir neērti viņas klātbūtnē.

Tatjana, (28 gadi)
Ar mani notika pavisam traks gadījums, kurā likās - viss ir paredzēts, lai mēs nevarētu komfortabli pamīlēties. Tātad, viss notika desmit gadus atpakaļ. Ar draugiem bijām aizbraukuši uz vasarnīcu. Tur viss kā nākas: šašliks, alus, spēles un joki. Pienāca vakars un es ar savējo uzgāju otrajā stāvā pamīlēties. Nepietiek, ka mūsu jautrie iereibušie draugi sākumā klaigāja, lai mēs uzvedamies klusāk, tad sita ar slotu pa griestiem. Vienu vārdu sakot, darīja visu, kas viņus pašus ārkārtīgi uzjautrināja. Kad viņi nomierinājās, tad nez kādēļ pie mums ielauzās divi draugi ar šaha dēli un pilnā nopietnībā lūdza palīdzēt atrisināt kaut kādu tur viņiem radušos problēmu. Mēs viņus aizdzinām. Vēl pēc 10 minūtēm uzradās citi draugi un tiem obligāti vajadzēja mana nākamā vīra palīdzību, jo bija jāizstumj mašīna no dubļiem. Tas protams, arī nespēja atteikt un aizgāja palīdzēt. Pēc 15 minūtēm, kad viņš atgriezās, mēs metāmies darīt tālāk to pašu, ko bijām iesākuši un tajā brīdī vecā gulta no enerģiskajām darbībām sagāzās. Bet vismaz mēs paguvām pabeigt darīt to, ko bijām iecerējuši. Tieši tad man sagribējās uz tualeti, kura atradās ārā. Tagad visi jautrie uzdzīvotāji bija aizmiguši un es vienā krekliņā ar plikām kājām metos ārā, kur nebūt nebija tas siltākais laiks, jo bija oktobris. Un kā jums liekas, kas notika? Durvis aizcirtās un es ar pliku dibenu vēl desmit minūtes skraidīju apkārt mājai klaigādama, lai mani ielaiž iekšā. Neskatoties uz visiem trakajiem piedzīvojumiem, tieši šajā naktī tika ieņemts mūsu dēls.

Jūlija, (19 gadi)
Ar savu puisi, vecāko māsu un pāris draudzenēm bijām aizbraukuši uz laukiem pie radiniekiem. Mājās bija visi – vecāki, vecvecāki, tantes un onkuļi. Pa dienu visi jaunie sauļojāmies un vecākā paaudze turpat kaut ko darbojās. Mājas galā bija novietots piepūšamais baseins. No pagalma redzēt nevarēja, bet nebija arī pārāk tālu. Vienā momentā mana māsa paziņoja, ka ies atvēsināties uz baseinu. Pēc 3 minūtēm arī viņas draugs paziņoja, ka nevar izturēt karstumu. Mēs mierīgi turpinājām gulšņāt un dzirdējām, kā sākumā noplakšķ baseina ūdens. Pēc kāda brīža skaņas palika aizvien aizdomīgākas un ritmiskākas, ko sāka papildināt arī raksturīgas elsas un vaidi. Mēs saskatījāmies, bet ko nu tur vairs izdarīt. Pats smieklīgākais sekoja pēc tam. Pat nenojaušot, ka visu esam dzirdējuši, māsa atnāca no baseina un skaļi paziņoja: - Vai, meitenes, tas bija TIK labi, visiem iesaku!

Linda, (22 gadi)
Pavisam nesen sasmīdināju un sašokēju savu vīru. Bija vakars, mēs visu vakaru bijām flirtējuši un kacinājušies. Pirms gulētiešanas noolēmām uzvilkt tīru segas pārvalku. Es turēju pārvalku un vīrs segu. Vienā momentā es viņam saku:
- Paklau, dod šurp savu galu, es jau caurumu esmu atvērusi vaļā.
Mans vīrs pāris sekundes neko neteica un ļoti pārsteigts skatījās uz mani. Tad sākām smieties un nolēmām, ka Freidam šajā situācijā būtu daudz ko pateikt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu