Melbārža bobsleja četriniekam sudrabs Soču olimpiskajās spēlēs (212)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Soču olimpisko spēļu bobsleja sacensībās četrinieku ekipāžām šodien sudrab medaļas izcīnīja latvieši Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste un Jānis Strenga

Zelta godalgas izcīnīja krievs Aleksandrs Zubkovs, kuram latvieši četru braucienu summā zaudēja tikai 0,09 sekundes, bet bronzu izcīnīja amerikānis Stīvens Holkombs, kurš no uzvarētāja atpalika par 0,39 sekundēm.

Tikmēr Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Raivi Broku, Helviju Lūsi un Vairi Leibomu ieņēma 14. vietu, no uzvarētāja atpaliekot par 2,38 sekundēm.

Latvijai šīs ir pirmās olimpiskās medaļas bobslejā kopš neatkarības atgūšanas, bet šajās olimpiskajās spēlēs šīs ir ceturtās medaļas.

Līdz šim Sočos Latvijai medaļas bija izcīnījuši arī brāļi Andris un Juris Šici kamaniņu sporta divnieku sacensībās (bronza), brāļi Siči, Mārtiņš Rubenis un Elīza Tīruma kamaniņu sporta komandu stafetē (bronza), bet skeletonā sudraba godalgu izcīnīja Martins Dukurs.

Komentāri (212)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu