Menedžere: Šūmahers ik pa brīdim mēdz pamosties (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārā autosportista menedžere Sabīne Kēma svētdien Vācijas telekanāla ARD reportieriem atklāja, ka Mihaela Šūmahera veselības stāvoklī novērojamas nelielas, pozitīvas pārmaiņas un viņš ik pa brīdim mēdzot pamosties.

«Brīžiem viņš mēdz atgūt samaņu un mēs viņa veselības stāvoklī esam novērojuši nelielas pozitīvas pārmaiņas,» telekanālam sacīja Kēma. «Ir brīži, kad viņš ir nomodā, ir brīži, kad viņš atgūst samaņu.»

«Protams, es neesmu ārsts, bet zinu, ka medicīniski ir atšķirība starp atrašanos nomodā un būšanu pie samaņas. Atšķirība ir tajā, cik lielā mērā cilvēks spēj uztvert apkārtējo vidi,» skaidroja Šūmahera menedžere.

Viņa uzsvēra, ka, aiz cieņas pret Šūmahera ģimeni, viņa sīkākas detaļas atklāt vairs nevēlas. Kēma vēl piebilda, ka sazināšanās ar Šūmaheru var notikt tikai ļoti ierobežotā veidā un medicīniski neko nav iespējams prognozēt viņa traumu sarežģītības dēļ.

Šūmahers pēc slēpošanas negadījuma Alpos kopš 29.decembra atrodas mākslīgi izraisītā komā un tiek aprūpēts Grenobles slimnīcā, Francijā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu