«Mercedes» dominē kvalifikācijā, Fetelam atkal neveiksme (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta trešā posma - Bahreinas «Grand Prix» - kvalifikācijas braucienos šovakar ātrākais bija «Mercedes» vācu pilots Niko Rosbergs, bet otrais bija viņa komandas biedrs Lūiss Hemiltons.

Starta otrajā rindā svētdienas sacīksti uzsāks Daniels Rikjardo («Red Bull») un Valteri Botass («Williams»), bet trešajā rindā stāsies Serhio Peress («Force India») un Kimi Raikonens («Ferrari»).

Turpmākajās vietās ierindojās Džensons Batons («McLaren»), Felipe Masa («Williams»), Kevins Magnusens («McLaren») un Fernando Alonso («Ferrari»).

Pēdējo četru gadu pasaules čempions Sebastjans Fetels («Red Bull») nespēja kvalificēties trešajiem braucieniem, tādējādi svētdien viņš startēs no 11. vietas.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā šobrīd līderis ar 43 punktiem ir Rosbergs, 25 punkti ir Hemiltona rēķinā, Alonso ir 24 punkti, Batonam 23, bet Magnusenam - 20.

Bahreinas Lielās balvas izcīņa svētdien sāksies plkst. 18.00 pēc Latvijas laika.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu