«Mercedes» izstrādā jaunu aplikāciju, kas «atvieglos autovadītāju dzīvi» (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RAW.hu, CC BY-NC-SA 2.0

Kompānija «Mercedes Benz» izstrādājusi mobilo aplikāciju, kas paredzēta automobiļu «Mercedes», «Maybach» un «Smart» īpašniekiem, raksta ārvalstu mediji.

Aplikācija darbojas uz «Android» un «iOs» operātājsistēmām un sastāv no piecām tematiskām nodaļām. Šī gada laikā tiks laists klajā jaunais mobilais serviss. Jaunā programma, pēc tās izstrādātāju vārdiem, nodrošinās vieglāku dzīvi autovadītājiem.

Serviss «Mercedes Me» ļaus vadīt automobili ar telefona palīdzību.

Tādējādi, pirms brauciena, automobiļa īpašnieks varēs no attāluma ieslēgt klimata kontroli, lai mašīnas salonā radītu komfortablu temperatūru, tāpat noskaidrot degvielas līmeni bākā, pārbaudīt, vai ir aizvērtas visas durvis. Visas funkcijas darbosies ar «Connect Me» atbalstu. Ar «Assist Me» būs iespējams noteikt, cik izmaksās mašīnas remonts.

Izmantojot «Move Me» funkciju, būs iespējams izīrēt auto vai izsaukt taksometru. Pārējās aplikācijas funkcijas nodrošinās pieeju informācijai, kas saistīta par kredīta iegūšanu, apdrošināšanu un citu interesējošu informāciju.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu