Mesi labo vēsturisku Gerda Millera rekordu (29)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas komandas «FC Barcelona» argentīniešu futbolists Lionels Mesi svētdienas vakarā laboja vēsturisku vācieša Gerda Millera sasniegumu, pārspējot viņam piederošo absolūto rekordu kalendārā gada laikā gūto vārtu skaita ziņā.

«FC Barcelona» svētdien Spānijas čempionāta spēlē viesos ar 2:1 uzvarēja «Real Betis», bet abus vārtus čempionāta līdervienības labā jau pirmajā puslaikā guva Mesi, kurš 2012. gadā pretinieku vārtsargus ir pārspējis 86 reizes. Gerds Millers 1972. gadā pretinieku vārtos iesita 85 bumbas, toreiz sasniedzot šķietami nepārspējamu rekordu.

Mesi 74 vārtus šogad guvis «FC Barcelona» rindās, bet vēl 12 precīzus sitienus izdarījis pārstāvot Argentīnas izlasi. Iepriekšējā Katalonijas kluba spēlē Čempionu līgā argentīnietis guva traumu un pastāvēja iespēja, ka viņš svētdien nespēlēs, tomēr Mesi devās laukumā.

«FC Barcelona» izcīnīja 14. uzvaru 15 spēlēs un ar 43 punktiem saglabāja līderpozīcijas un sešu punktu pārsvaru pār Madrides «Atletico».

Savas snaipera dotības svētdien nodemonstrēja arī Madrides «Atletico» kolumbiešu uzbrucējs Falkao, kurš guva piecus vārtus, bet Madrides klubs ar 6:0 sagrāva Lakoruņjas «Deportivo».

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu