Meteorīta eksplozija bojājusi «Traktor» arēnas sienu; atcelti divi MHL mači (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas pilsētā Čeļabinskā notikusī meteorīta eksplozija bojājusi vietējās «Traktor» hokeja arēnas sienu, un tajā līdz pirmdienai atcelti visi pasākumi.

Šī iemesla dēļ atceltas piektdien un sestdien paredzētās Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēles starp vietējo «Belije medvedi» komandu un Magņitogorskas «Staļnije ļisi».

Tāpat atcelta sestdien arēnā plānotā muzeja atklāšana.

Eksplozija notikusi neilgi pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Čeļabinskas «Traktor» treniņa.

«Tas nelīdzinājās zemestrīcei. Bija spēcīgs blīkšķis un spēcīgs uzliesmojums debesīs,» izteicies «Traktor» komandas treneris Ravils Gusmanovs, kurš gan atzina, ka vienība pēc tam ledus arēnā aizvadījusi plānoto treniņu.

Pēc jaunākās informācijas, piektdienas rītā virs Krievijas Urālu reģiona eksplodējušais meteorīts ievainojis vismaz 400 cilvēkus, no kuriem trīs nopietni.

Lai gan sākotnēji tika ziņots, ka meteorīta daļas zemi nav sasniegušas, jaunākā informācija liecina, ka «meteorīta fragmenti sasnieguši Zemi, nokrītot reti apdzīvotā Čeļabinskas reģionā».

Viens meteora gabals nokritis aptuveni 80 kilometrus no Šatki pilsētas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu