Mihailovs: Znaroka metodes Krievijas izlasē varētu nestrādāt (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenais krievu hokejists un treneris Boriss Mihailovs izteicis savu viedokli par Oļega Znaroka iecelšanu Krievijas izlases galvenā trenera amatā. 

«Ar Krievijas izlasi jāstrādā tikai pašiem labākajiem,» laikraksts «Izvestija» citē Mihailovu. «Znaroks šobrīd patiešām ir vadošais treneris KHL, tādēļ jautājumu par viņa apstiprināšanu izlases galvenā trenera amatā nav.»

«Taču, manuprāt, Krievijas izlasē viņa palīgiem ir jābūt speciālistiem no citām komandām, kuriem ir autoritāte spēlētāju acīs. Metodes, kuras strādā Maskavas «Dinamo», Krievijas izlasē varētu nestrādāt. Valsts galvenajā komandā atbildības līmenis ir cits, bet spēlētāju meistarība ir augstāka, tādēļ darba specifika ir atšķirīga,» skaidro nopelniem bagātais sportists un treneris.

«Uzskatu, ka treneru štābā varēja izmēģināt [Novosibirskas «Sibirj» galveno treneri Dmitriju] Kvartaļnovu, [Doņeckas «Donbass» galveno treneri Andreju] Nazarovu un citus speciālistus, bet pēc tam Znaroks izvēlētos tos, kuri ir vairāk piemēroti. Ne velti Zinetula Biļaļetdinovs pēdējā brīdī izlases treneru štābam pieaicināja Valēriju Belousovu,» piebilst Mihailovs.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu