Mīklaina nāve ASV: atrod noslepkavotu krievu ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Oregonas štatā ASV atrasti piecu krievu emigrantu līķi. Krievijas mediji ziņo, ka nogalināti divi pieaugušie un trīs bērni.

Tiek ziņots, ka 27 gadus vecā bērnu tēva Nikolaja Lazukina mirstīgās atliekas atrastas otrdien, 130 kilometru attālumā no ģimenes mājas Salemā. Vīrietim esot cauršauta galva.

Tikmēr tieši tajā brīdī Lazukinu ģimenes mājās kaimiņu izsauktie ugunsdzēsēji slāpēja liesmas un drīz vien no degošās mājas iznesa 26 gadus vecās Natālijas Lazukinas un trīs meitu mirstīgās atliekas.

Ekspertīzē noskaidrots, ka bērnu māte un divi vecākie bērni nošauti, bet jaunākā meitenīte nomirusi, aizrijoties ar dūmiem.

Viena no notikušā versijām ir pašnāvība - policijā uzskata, ka bērnu tēvs sākumā nogalinājis ģimeni, tad aizdedzinājis māju, bet pēc tam izdarījis pašnāvību, iešaujot galvā.

Vietējie likumsargi tikmēr izmeklē vēl vienu mīklainu slepkavību - dienu pēc Lazukinu traģēdijas netālu no ģimenes mājas atrasts 21 gadu vecā amerikāņa Deivida Metloka līķis. Pagaidām nav skaidrs, vai jaunieša nāve saistīta ar Lazukina ģimenes traģēdiju. 

Aptaujātie kaimiņi gan pašnāvības versijai netic, norādot, ka šī ģimene bija brīnišķīga un ģimenes galva ļoti mīlējis sievu un meitas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu