Miks Džegers kategoriski noliedz mēģinājumu savaldzināt Keitiju Periju (31)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu roka leģenda Miks Džegers noliedzis ziņas, ka esot mēģinājis savaldzināt dziedātāju Keitiju Periju, kad viņa bijusi 18 gadus veca.

Perija intervijā austrāliešu radiostacijai sacīja, ka savas karjeras sākumā esot satikusi Džegeru. Viņa bija fona dziedātāja dziesmā «Old Habits Die Hard», kas iekļauta filmas «Alfie» («Alfijs») skaņu celiņā. «Reiz es pat aizgāju pusdienās ar Miku, un viņš mēģināja mani savaldzināt. Es tad biju tikai 18 gadus veca!» klāstīja amerikāņu popzvaigzne. «Tas notika ļoti sen, un viņš pret mani vienmēr izturējies jauki.»

Jautāta, kā izvairījusies no Džegera uzmanības apliecinājumiem, Perija atbildēja, ka esot aicinājusi līdzi paziņas. «Nācās ziedot draudzenes!» viņa jokoja.

Taču Džegera pārstāvis noraidījis Perijas stāstīto. «Miks Džegers kategoriski noliedz, ka jebkad būtu mēģinājis savaldzināt Keitiju Periju,» teikts paziņojumā. «Varbūt viņa sajauca ar kādu citu.» Maijā Perija pievienojās uz skatuves «The Rolling Stones» koncertā Lasvegasā. Viņa ar Džegeru nodziedāja duetu «Beast of Burden» no populārā albuma «Some Girls».

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu