Miks Džegers nespēj saprast, kā viņa draudzene varēja izbeigt dzīvi tik traģiski (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc britu mūziķa Mika Džegera ilggadējās partneres Lrenas Skotas negaidītās nāves uz nenoteiktu laiku atlikta grupas «The Rolling Stones» koncertturneja Austrālijā un Jaunzēlandē.

««The Rolling Stones» ar ar lielu nožēlu paziņo, ka atlikušie «14 On Fire» turnejas koncerti Austrālijā un Jaunzēlandē tiks atlikti,» teikts leģendārās grupas mājaslapā. «Miks Džegers, Kīts Ričardss, Čārlijs Votss un Ronijs Vuds pateicas faniem par atbalstu šajā grūtajā mirklī un cer, ka viņi saprot šī paziņojuma iemeslu.»

Rokgrupa norāda, ka plānotos koncertus nospēlēšot vēlāk, tāpēc faniem jāsaglabā nopirktās biļetes. «Es joprojām nespēju saprast, kā mana mīļotā un labākā draudzene varēja izbeigt savu dzīvi tik traģiskā veidā,» savā mājaslapā raksta Džegers. «Mēs kopā aizvadījām daudzus brīnišķīgus gadus un izveidojām sev lielisku dzīvi.»

«Mani aizkustina par viņas nāvi izteiktās līdzjūtības, kā arī man sniegtais atbalsts. Es viņu nekad neaizmirsīšu,» viņš turpina.

Kā jau ziņots, 49 gadus vecā Skota pirmdien tika atrasta savā Ņujorkas dzīvoklī mirusi. Modes dizainere bija pakārusies pie durvju roktura piesietā šallē, un policija to uzskata par pašnāvību.

Skota un Džegers sāka tikties 2001.gadā. Saskaņā ar Lielbritānijā iesniegtajām atskaitēm Skotas modes zīmolam «L'Wren Scott» nav klājies viegli. 2012.gadu tas noslēdzis ar 5,9 miljonu ASV dolāru (4,2 miljonu eiro) zaudējumiem.

Savukārt pagājušajā mēnesī modes nams attiecās no dalības Londonas modes nedēļā, aizbildinoties, ka audumi tikuši piegādāti pārāk vēlu.

Skotas pieguļošās kleitas bija iecienījušas gan Holivudas zvaigznes, gan arī ASV pirmā lēdija Mišela Obama.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu