Miljardieris Brensons zaudē derībās un skuj kājas, lai stātos stjuartes amatā (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Protams, uz vienu dienu «mainīt profesiju» Ričardu Brensonu nelika līdzekļu trūkums, bet gan derības. Tūliņ jums izklāstīsim stāstu par izklaidēm jautru miljardieru stilā.

«The Virgin» boss Ričards Brensons un «Air Asia» īpašnieks Tonijs Fernandess noslēdza derības par sev piederošajām Pirmās formulas komandām. Abi saderēja abu komandu debijas - 2010. - gadā par to, kura komanda pirmā šķērsos finiša līniju Abu Dabi posmā. Zaudētājam nāktos vien tērpties pretinieka aviolīniju stjuartes tērpā un apkalpot pasažierus.

Brensons «independent.co.uk» atklājis, ka bijis pilnīgi pārliecināts par savu uzvaru un domājis, ka Tonijs «Virgin Atlantic» stjuartes tērpā būtu ļoti apburošs. «kaut kas nogāja greizi,» atzīst miljardieris.

Lai kļūtu par pievilcīgu darbinieci - Brensonam pat tika noskūtas kājas un viņš tika pie atbilstoša grima.

Reisā piedalījās otrs derību vaininieks un arī prese, tomēr pārējiem, «parastajiem» pasažieriem viss šis izvērtās par jautru šovu.

Brensons servēja pasažieriem dzērienus un, protams, paklupa tieši Tonija Fernandesa priekšā. Tonijs vēlāk atklāja, ka pirms apliešanas, saskatoties ar Brensonu, viņš jau sapratis, kas viņu sagaida... Tā kā Tonijam lieka apģērbu kārta nebija līdzi, daļu lidojuma viņš pavadīja vienās apakšbiksēs.

Dienas noslēgumā Brensons teicis, ka priecājas, ka šis derību parāds beidzot esot nokārtots un nu viņš labprāt tiktu atpakaļ savās drēbēs.

Savukārt, Fernandess pasniedza Ričardam diplomu, tomēr atzina, ka šo stjuarti pastāvīgā darbā nepieņems.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu