Miljona laimētājs paliek ar tukšām kabatām: Tagad aizņemos naudu no vecākiem (127)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Kas viegli nāk, viegli iet - šā teiciena patiesumu kārtējo reizi pierādījis kāds Skotijas iedzīvotājs, kas loterijā laimēja 1,8 miljonus sterliņu mārciņu (1,4 miljonus latu) un nedaudzu gadu laikā to visu pazaudēja.

42 gadus vecais IT speciālists Rodžers Grifits 2005.gadā loterijā laimēja 1,8 miljonus sterliņu mārciņu, taču astoņu gadu laikā viņš paspējis visu naudu iztērēt, un pašlaik viņa bankas kontā atlikušas vien septiņas sterliņu mārciņas (nedaudz vairāk nekā pieci lati).

Grifins naudu iztērēja, pērkot luksusa automašīnas, slēdzot neizdevīgus biznesa darījumus un apvienojot grupu, kurā viņš spēlēja pusaudža gados.

Bija periods, kad vīrietis procentos dienā pelnīja 340 sterliņu mārciņas (275 latus), bet vairāku neizdevīgu darījumu dēļ nācās šķirties no visas naudas.

Pēc iespaidīgā laimesta saņemšanas Grifits un viņa sieva Lara abi pameta darbus un nodevās lepnam dzīvesveidam.Viņi nopirka māju par 670 tūkstošiem sterliņu mārciņu (543 tūkstoši latu), brauca tālos un eksotiskos ceļojumos. Grifits iztērēja 25 tūkstošus sterliņu mārciņu (20 tūkstošus latu) lai ierakstītu savas pusaudžu gadu grupas disku. Diemžēl tika pārdoti vien 600 diska eksemplāri.

Neveicās arī ar 200 tūkstošu mārciņu (162 tūkstošu latu) lielajām investīcijām skaistumkopšanas salonā, ko skāra finanšu krīze.

2010.gadā nodega Grifita māja, kā rezultātā izjuka arī viņa 14 gadus ilgā laulība, bet pats Grifits sāka pārdot savus īpašumus, lai apmaksātu parādus.

«Man bija viss un tagad nav nekā, es aizņemos naudu no vecākiem,» tabloīdam «The Sun» pastāstījis «veiksminieks», kurš atzīst, ka acīmredzot «nav bijis pietiekami gudrs».

Komentāri (127)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu