Miljonāra pazušanas dienā Jūrmalā fiksēti aizdomīgi telefona zvani

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienā, kad Jūrmalā bez vēsts pazuda krievu izcelsmes miljonārs Leonīds Rožeckins, viņa mājas apkārtnē Jūrmalā fiksēti aizdomīgi telefona zvani no Krievijā reģistrēta mobilā tālruņa. Tā trešdien vēsta laikraksts «Telegraf».

Laikraksts norāda, ka esot noskaidrots, kam piederot telefona numurs, kā arī zināma viesnīca Latvijā, kurā šis cilvēks apmeties. Esot atrasti arī liecinieki, kuri šo cilvēku redzējuši, tomēr tas nav bijis pietiekami, lai izveidotu viņa fotorobotu.

Lietas izmeklēšanā varētu iesaistīties arī Krievijas tiesībsargājošās instances, vēsta laikraksts. Latvijas policija gan šādu informāciju atsakās komentēt.

«Apollo» jau vēstīja, ka Rožeckins pazuda naktī uz 16. martu no viņam piederošas mājas Jūrmalā, Kāpu ielā. 19. martā sāktais kriminālprocess par Rožeckina pazušanu vēlāk tika pārkvalificēts pēc Krimināllikuma 116. panta — par slepkavību.

Policijai par notikušo joprojām ir trīs versijas: iespējams, notikusi slepkavība vai uzņēmējs ir nolaupīts, vai arī viņš pats inscenējis savu nolaupīšanu.

Saistībā ar slepkavības lietu bija aizturēti divi vīrieši. Jūrmalas pilsētas Policijas pārvalde no apcietinājuma atbrīvotajam Rožeckina mājas pārvaldniekam Anatolijam Demčenkovam kā drošības līdzekli piemērojusi policijas uzraudzību, kā arī aizliegumu izbraukt no valsts bez prokurora vai tiesas atļaujas. Demčenkovs aizturēts aizdomās par slepkavības atbalstīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu