Milzu dinozaurs viesosies Rīgā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē – no  7. līdz 9. februārim – Ķīpsalā ieradīsies vēl nebijis viesis – rūcošs, kustīgs, dabiska lieluma aizvēsturisks reptilis. Nāc uz izstādi «Balttour 2014» un sajūti to laiku, kad uz Zemes valdīja dinozauri!

Vēstures fakti liecina, ka pirms 65 miljoniem gadu vairāk nekā 100 miljonu gadu ilgusī dinozauru ēra ir beigusies, taču izstādē «Balttour 2014» viens šāds mazulītis, gaļēdājs «Nanotyrannus» (niecīgais jeb mazais tirāns), tomēr būs satiekams. Viņš savu nosaukumu ieguvis salīdzinoši nelielo izmēru dēļ – tas ir 5 metrus garš un 1,9 metrus augsts!

www.dinoparkas.lt

Gan mazie, gan lielie «Balttour 2014» apmeklētāji varēs sajust pagātnes aizvēsturisko auru, apskatīt, aptaustīt un, protams, iemūžināt fotogrāfijās seno teiksmaino rāpuli, kā arī uzzināt par Lietuvā esošā dinozauru parka plašajām tūrisma un atpūtas iespējām.

www.balttour.lv

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu