Ministrs: Par fotoradariem šodien jāpieņem valstiski pareizs lēmums (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) atsakās līdz valdības sēdei izpaust, kādi ir Iekšlietu ministrijas priekšlikumi attiecībā uz jautājumu par līgumsaistībām ar fotoradaru uzstādītāju. Tomēr ministrs uzver, ka šodien valdībai būtu jāpieņem valstiski pareizs lēmums.

«Galvenais ir pieņemt valstiski pareizu lēmumu. Teorētiski ir iespējas lauzt līgumu – ņemiet radarus un ejiet mājās, vai lauzt līgumu, valstij pārņemot radarus,» sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja Kozlovskis.

«Esmu jau iepriekš teicis, ka šādu projektu vajadzētu istenot valstij. Tagad svarīgi, ka kaut kāda iespējama tiesas procesa rezultātā nodokļu maksātājiem nebūtu par radariem jāmaksā,» sacīja Kozlovskis.

Lai arī skaidrs, ka līgumsaistības radaru uzstādītājs nav izpildījis, ministrs pagaidām neatklāj, kādi būs ministrijas ieteikumi valdībai, kā turpmāk rīkoties. «Problēma ir skaidra - nav uzstādīti radari, līgums nav izpildīts. Jautājums - ko darīt,» – tā ministrs.

Valdības sēdes slēgtajā daļā otrdien plānots skatīt jautājumu par fotoradaru uzstādīšanu.

Valdības darba kārtībā pašlaik vēl jautājums par fotoradariem nav iekļauts, taču šo jautājumu darba kārtībā, visticamāk, iekļaus otrdien pirms valdības sēdes, pēc kuras arī paredzēts preses brīfings ar iekšlietu ministra un Valsts policijas priekšnieka Inta Ķuža piedalīšanos, vēstī BNS.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu