Minskas «Dinamo» nākamajā sezonā sponsorēs «Gazprom» (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par oficiālo sponsoru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas komandai Minskas «Dinamo» no nākamās sezonas kļūs krievu naftas uzņēmums «Gazprom», vēsta klubs.

Paredzams, ka naftas giganta ieguldītie līdzekļi ļaus «Dinamo» komandai izveidot klubu «Dinamo-Molodečno». Šī soļa vajadzībām tiks izmantota daļa no «Gazprom» dotās naudas.

Tiek uzsvērts, ka jaunais klubs netiks iekļauts «Dinamo» sistēmas pamata piramīdā un nebūs tā fārmklubs, bet startēs Baltkrievijas čempionātā.

«Gazprom» līdz šim sponsorējis arī Krievijas futbola klubu Sanktpēterburgas «Zenit», Vācijas futbola komandu Gelzenkirhenes «Schalke 04» un Anglijas futbola klubu Londonas «Chelsea», kā arī zemāka līmeņa hokeja un futbola klubus Krievijā, kā arī UEFA Čempionu līgu futbolā.

«Dinamo» šīs sezonas KHL regulārajā turnīrā bija vājākā komanda Rietumu konferencē, ieņemot 14. pozīciju, taču pēcāk notikušajā Cerību kausā tā tika līdz finālam, kurā sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 atzina Omskas «Avangard» kluba pārākumu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu