Mīnus septiņi, plus divi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

No Latvijas hokeja izlases kandidātu loka, kuri gatavojas maijā Minskā paredzētajam pasaules čempionātam, atskaitīti septiņi spēlētāji, bet komandai pievienojies Šveicē spēlējošais vārtsargs Ivars Punnenovs, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Rihards Cimermanis, aizsargi Edgars Dīķis un Rūdolfs Kalvītis, kā arī uzbrucēji Toms Andersons, Artūrs Ozoliņš, Edijs Brahmanis un Artūrs Mickēvičs.

Zīmīgi, ka Mickēvičs izlases treniņiem pievienojās vien pirmdien.

Savukārt otrdien valstsvienībai pievienojušies Punnenovs un uzbrucējs Armands Bērziņš.

19 gadus vecais Punnenovs nesen pagarināja līgumu ar Šveices augstākās līgas (NLA) komandu Rapersvīles-Jonas "Lakers», bet Bērziņš šosezon pārstāvēja Kazahstānas klubu Atirau «Beibaris», piedaloties 43 spēlēs, kuru laikā guva sešus vārtus un atdeva 18 rezultatīvas piespēles.

Drīzumā esot gaidāma arī uzbrucēja Laura Dārziņa pievienošanās izlases nometnei, kurš šobrīd esot apaukstējies, kamēr cits uzbrucējs Mārtiņš Karsums vēl joprojām cenšas savest kārtībā veselību.

Pirmajā spēlē pret Somijas izlasi potītes traumu atsvaidzināja vārtsargs Ervīns Muštukovs, tomēr viņš gatavošanos pasaules čempionātam varēs turpināt.

Šīs nedēļas beigās Latvijas izlase savā laukumā divās pārbaudes spēlēs tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas valstsvienību. Latvijas un Krievijas izlases gaidāmajā pasaules čempionātā spēlēs kopīgā apakšgrupā.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu