Misters Bīns izdarījis pārsteidzošu izvēli (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PSParrot, CC BY-SA 2.0

Rovans Atkinsons, kurš daudziem labi pazīstams kā Mistera Bīna tēla atveidotājs, ir pazīstams arī kā ekskluzīvu auto cienītājs. Taču tagad viņš pamanīts pārvietojamies autoražotāja «Škoda» automobilī, kas pagātnē bieži vien bijis aktiera uzjautrināšanās objekts, ziņo «Thedailymail.co.uk».

Atkinsona privātais autoparks neizskatītos slikti arī stāvot «Silverstounas» trases starta laukumā, raksta portāls. Viņa kolekcijā ietilpst «Aston Martin DB2», «Rolls-Royce Phantom Coupe», «Jaguar Mk7» un vairāki atjaunoti retro automobiļi. Atkinsona īpašumā ir arī viens no 64 «McClaren F1» radītajiem sporta auto, kura vērtība šobrīd ir aptuveni 2,5 miljoni latu. Pārvietojoties ar šo spēkratu, Atkinsons jau otro reizi pamanījies iekļūt satiksmes negadījumā, pēc kura «McLaren» braucamais bijis turpat vai nododams metāllūžņos.

Pēc otrās avārijas remonta izmaksas sasniedza 750 000 latu un Atkinsons pavadīja astoņus mēnešus, līdz spēja savu apdrošinātāju pārliecināt izmaksas atlīdzināt. Šī bija Lielbritānijas vēsturē līdz šim augstākā autoremonta atlīdzinājuma summa, kādu kādam apdrošinātājam jebkad nācies izmaksāt. Negadījuma rezultātā viņa paša apdrošināšanas iemaksas varētu pieaugt līdz pat 50 000 latu gadā.

Tagad smīdināšanas meistars pamanīts kāpjam ārā no 15 000 latu vērtās «Skoda Superb», kas ir visai negaidīta aktiera auto gaumes maiņa. Agrāk autoražotāja «Škoda» produkti bieži vien kalpojuši par izsmiekla objektu Atkinsona jokiem. Viens no populārākajiem jokiem ir atbilde uz jautājumu- kāpēc «Škoda» automašīnām ir apsildāms aizmugurējais stikls? Tas domāts roku sildīšanai, kad mašīna esot jāstumj.

«Škoda» gan pēdējos gados ir izdevies savu slikto tēlu uzlabot, 2011. gadā tā tika nosaukta par Lielbritānijas vispārliecinošāko automašīnu. Populārāko automarku vidū «Škoda» ir izdevies nevien apspēt tādus ražotājus kā «Porsche» un Lexus», bet arī ar četriem modeļiem iekļūt Liebritānijas vispārliecinošāko automašīnu top 10.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu