Moizs: «Manchester United» var triumfēt Čempionu līgā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pašreizējie Anglijas čempioni «Manchester United», kuri šosezon nevar lepoties ar veiksmīgu sniegumu, ir spējīgi uzvarēt UEFA Čempionu līgā, paziņojis komandas galvenais treneris Deivids Moizs.

Kā zināms, trešdien Mančestras klubs Čempionu līgas astotdaļfinālā atspēlēja pirmajā spēlē iekrāto divu vārtu deficītu pret Grieķijas čempionāta līdervienību Pireju «Olympiacos», divu spēļu summā triumfējot ar 3:2 un iekļūstot turnīra ceturtdaļfinālā.

«Ticu, ka varam šosezon uzvarēt Čempionu līgā,» paudis Moizs. «Neredzu iemeslu, kāpēc mēs to nevarētu izdarīt - «Manchester United» klubs uz to ir spējīgs. Ja mēs spēlēsim savu spēju robežās, ko nedarām pārāk bieži, būsim bieds katrai komandai

Šajā mačā savainojumu guva dueļa galvenais varonis nīderlandiešu uzbrucējs Robins van Pērsijs, kurš spēlē pret «Olympiacos» guva trīs vārtus jeb hat-trick. Lai gan Moizam nebija sīkākas informācijas par futbolista traumu, tā neesot pārāk nopietna.

Kā zināms, Mančestras kluba velsiešu pussargs Raiens Gigss trešdien 40 gadu vecumā kļuva par gados vecāko futbolistu, kurš piedalījies šī turnīra izslēgšanas spēlēs. Viņš laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

«Tas ir neticami, cik daudz Čempionu līgas spēļu Gigss ir nospēlējis. Viņš bija lielisks - divus vārtus guvām pēc viņa piespēlēm,» izteicies Moizs, kuram pievērsta pastiprināta sabiedrības uzmanība, jo pirms šīs sezonas viņš «Manchester United» galvenā trenera amatā nomainīja leģendāro Aleksu Fergusonu.

Kā zināms, Mančestras klubs Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā šobrīd ieņem vien septīto vietu, turklāt tam draud palikšana ārpus nākamās sezonas Eirokausiem.

«Nejūtu spiedienu no kluba iekšienes. Tas nāk no medijiem. Mēs darām to darbu, kas mums jādara. Tiesa, tas droši vien ir lielāks nekā domāju, kad ierados Mančestrā,» sacījis Moizs. «Mančestrā sevi redzu uzkavējamies uz ilgu laiku. Mums vēl ir daudz darāmā, taču Čempionu līgas ceturtdaļfināla sasniegšana ir labs rezultāts, un vēlamies tikt vēl tālāk.»

Čempionu līgas ceturtdaļfinālu pāru izloze gaidāma piektdien.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu