Nepieciešams:
«Mokas» liķiera krēms (14)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 ml stipras pupiņu kafijas
150 ml liķiera «Moka»
3 olu dzeltenumi
250 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes želatīna
150g cukura
rīvēta šokolāde
Pagatavošana:
Karstā kafijā iejauc ar pusi cukura sakultus olu dzeltenumus, uzkarsē, bet neuzvāra. Uzbriedinātu un karstā ūdens peldē izkausētu želatīnu iejauc kafijā, tad pielej liķieri «Moka». Kafijas masu atdzesē, kad tā sāk sarecēt, tajā iejauc ar atlikušo cukuru saputotu krējumu (nedaudz krējuma atstāj rotāšanai). Krēmu liek porciju trauciņos, rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar rīvētu šokolādi.