Monstru skolā iet trakoti baisi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

 Izdevniecība «White Book» laidīs klajā jau otro populārās «Monster High» sērijas grāmatu, kuras autore ir kanādiete Lizija Harisone (Lisi Harrison). Arī šajā grāmatā paveras neierasts skats uz skolēnu ikdienu, attiecībām un draudzību, uzsverot to, cik svarīgi ir nebaidīties būt atšķirīgam.

Frenkija Šteina, Klaudīna Volfa, Lagūna Blū un citi tēli iemīļotie tēli atklāj pasauli, kurā mīt drosme, pašpārliecība un pirmās mīlestības ieskaņas, bet pāri visam – vēlme būt tādam, kāds patiesībā esi!

Kurš gūs lielāko uzmanību un ietekmi Monstru skolā un MV kopienā – mūžam valdonīgā un neatvairāmā faraonu pēctece Kleo, vampīrs kaimiņos vai maģiskās balss īpašniece Melodija? Vai varbūt dzirksteļojošā Frenkija, kuru pēc negadījuma deju tusiņā tēvam nākas uzkonstruēt no jauna? Kuri no grāmatas varoņiem sastaps un kuri – zaudēs mīlestību? Kāda ir viltības un izlikšanās cena, un – cik viegli ir palikt sev pašam? Lasi Monstru skolas 2. grāmatu «Vampīrs kaimiņos» – Monstru skolā iet trakoti baisi!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu