Moriseju cenšas pierunāt uzstāties pēc pudeles incidenta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Moriseja pārtrauktā koncerta organizatori centīsies sarīkot atkārtotu koncertu, un pašlaik jau notiek sarunas ar aizvainoto mūziķi.

Pagājušajā sestdienā, Morisejam uzstājoties Liverpūles koncertzālē «Echo Arena», dziesmas «Black Cloud» vidū kāds fans iemeta dziedātājam ar dzēriena pudeli, kas trāpīja viņam pa galvu. Morisejs nekavējoties pārtrauca koncertu, atstājot zālē neapmierinātu fanu pūli.

Koncerta organizatori atklājuši, ka pašlaik notiek pārrunas ar Moriseja pārstāvjiem, lai vienotos par atkārtotu koncertu. «Visi šovā iesaistītie ir dziļi sarūgtināti, ka viena cilvēka rīcība izjaukusi vakaru tūkstošiem Moriseja fanu un viņam pašam,» norādīja organizatori.

Faniem, kas nevarēs apmeklēt atkārtoto koncertu, tiks atlīdzināta par biļetēm iztērētā nauda, tomēr organizatori lūguši būt pacietīgiem, kamēr viņiem izdodas atrisināt problēmu.

Incidenta video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu