Motokrosists Sabulis: Mani vienkārši brutāli nogāza (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motokrosists Kārlis Sabulis pēc Eiropas čempionāta posma 250 cm3 klasē Ķegumā sarunā ar «Apollo» sacīja, ka piedzīvotais kritiens un fināla brauciens atstājis vilšanos.

«MX Moduls» komandas braucējs piedalījies divos no četriem aizvadītajiem EČ posmiem, tiekot pie 15 punktiem Zviedrijā. Ķegumā Sabulis palika uz nulles, jo jau pirmajā aplī viņu konkurenti «izlika ārpus trases».

«Startā pirmajā līkumā saķērāmies ar trīs braucējiem un līdz trases posmam, kur mani nogāza, neviens neņēma konkurentus vērā. Katram bija uzdevums tikai braukt. Līkumā, kur kritu, biju septītais un mēģināju nosegt iekšmalu, bet vakardienas pusfināla sīvākais pretinieks mani vienkārši brutāli nogāza, izstūma no trases,» notikumus atstāsta Kārlis.

«Variantu mainīt braukšanas trajektoriju nebija nekādu. Piecēlos, iedarbināju moci, bet biju izsists no ritma un kā pēdējais devos trasē. Nevarēju dabūt ātrumu, bet priekšā konkurenti nav, līdz ar to brauciens nekāds. Vismaz dienu iepriekš parādīju, ka varu nobraukt [Kārlis pusfinālā uzrādīja trešo labāko rezultātu - M.L.], bet finālā nepaveicās,» norāda braucējs, kurš finišā pakāpas līdz 23. vietai.

«Tā nav braukšana, visu laiku domas, kaut ātrāk beigtos brauciens. Patīkami, ka varēja dzirdēt līdzjutējus, bet tajā pašā laikā mājas trase uzliek atbildību. «Zelta Zirgs» trase man patīk, salīdzinot ar pērno gadu tā kļuvusi smilšaināka. Man patīk smiltis,» saka Sabulis, kurš nemāk pateikt, cik EČ posmos viņš izies uz starta.

«Nezinu, uz cik posmiem došos, bet zinu, ka uz nākamo posmu Somijā nebrauksim, jo tajā laikā norisinās Latvijas čempionāts, kas mūsu komandai ir diezgan svarīgs,» piebilda Sabulis.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu